Başkan Erdoğan'dan trafik denetimi talimatı: "Süreç mağduriyetlere yol açmamalı"
Kabine Toplantısı sonrası vatandaşlara seslenen Başkan Erdoğan, taşıtlarda yapılan yeni düzenlemelerle vatandaşın gündeminde olan APP plaka, görüntü ve ses sistemleriyle ilgili açıklamalarda bulundu. 'Araç sahiplerinin serzenişlerine sebep olan plaka, görüntü ve ses sistemleriyle ilgili uygulama sürecinin, vatandaşlarımızda yeni mağduriyetlere yol açmaması gerekli' diyen Başkan Erdoğan, "Çok dikkatli yönetilmesi noktasında, İçişleri Bakanlığımızı talimatlandırdık" ifadelerini kullandı.
Başkan Recep Tayyip Erdoğan, Kabine Toplantısı sonrası önemli açıklamalarda bulundu. Son dönemde sık sık gündeme gelen APP plakalar ve savaş nedeniyle dalgalanan petrol fiyatlarına ilişkin mesajlar verdi.
EN SON HABERLER
- 1 Özgür Özel’i kürsüdeyken eleştirdiler: O not kameralara takıldı! “Örgüt işlerine girmemesi lazım”
- 2 Libya'da kritik görüşme: MİT Başkanı Kalın, Dibeybe ile bir araya geldi
- 3 Türkiye'nin Libya diplomasisi sürüyor: Bakan Fidan, Başbakan Dibeybe ve Hafter ile görüştü
- 4 Bakan Kurum'dan Özgür Özel'e sert sözler: "Yolsuzluklarınızı örtemeyeceksiniz"
- 5 Bakan Çiftçi'den Brüksel'e terör uyarısı: Bir müttefikin toprağı, bir teröristin sığınağı olamaz
- 6 İletişim Başkanı Duran: “Libya Meclisi’nin deniz yetki alanları muhtırasını onaylaması memnuniyet verici”
- 7 Bakan Tekin: “Aile ve evlilik müessesesinin her aşaması saygı kültürünün unsurlarıyla bezenmiş durumdadır”
- 8 Bakan Çiftçi'den Brüksel'de terörle mücadele mesajı: Örgütler arasında herhangi bir ayrım yapılmamalı
- 9 İstanbul Valisi Davut Gül'den sel taşkını açıklaması: İstanbul'umuz başta olmak üzere Marmara için bir milat olması lazım
- 10 Bakan Gürlek: Belçika'nın FETÖ'ye karşı somut ve etkili tedbirler almasını bekliyoruz