Devlet Bahçeli’den CHP’ye arınma çağrısı: 4 S’ye sıkıştılar
MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, kendisini ziyaret eden bir grup gazeteciye açıklamalarda bulundu. 'CHP kendi arınmasını yapmalı' diyen Bahçeli, CHP’nin 4 S’ye sıkıştığını aktardı. FETÖ’nün yeniden hareketlendiğini sözlerine ekleyen Bahçeli, terörsüz Türkiye sürecinde beklemenin bir anlamı olmadığını ifade etti.
MHP lideri Devlet Bahçeli, kendisini ziyaret eden bir grup gazeteciye açıklamalarda bulundu. Türk siyasetinin arınma ve durulmaya ihtiyacı olduğunu belirten MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, şu değerlendirmeyi yaptı:
"Toplumu huzurla bir arada tutan ahlaki değerler vardır. Bunların korunması gerekir. Aksi halde kirlenme yaygınlaşır. Siyaset bu işin sorumlu sahasıdır. Türk siyaseti de benzer bir arınma sürecine ihtiyaç duyuyor. Bu, tüm partiler için geçerli. Siyasette arınmaya ve durulmaya tüm partilerin ihtiyacı vardır. Siyaset daha şeffaf, daha tutarlı ve daha sorumlu bir zemine taşınmalı. MHP bu konuda her zaman üstüne düşeni yapmıştır; en ufak bir olay iddia olduğunda üstüne gider kim olursa olsun gerekli arınmayı yapar. Bu konuda şu an için ana muhalefetin buna ihtiyacı fazlasıyla vardır. CHP kendi arınmasını yapmalı toplumun hassasiyetlerine göre arınmalı ve durulmalıdır."
EN SON HABERLER
- 1 SON DAKİKA | Milletvekili dokunulmazlığını sığınak yaptı! Emir Sarıgül babasının konutuna saklandı
- 2 Başkan Erdoğan, Kamboçya Başbakanı Manet'i kabul etti
- 3 Alo Adalet 135 hattı 81 ilde hizmete girdi
- 4 Bilal Erdoğan: Büyük hedefler için emek vermeye istekli gençlere ihtiyacımız var
- 5 İçişleri Bakanı Mustafa Çiftçi selin vurduğu Sakarya'da uyarılarda bulundu: Tehlikenin geçtiğini söyleyemeyiz
- 6 AK Parti Sözcüsü Çelik, Irak'ta Devlet Bakanı olan Mehmet Seman Ağa'yı kutladı!
- 7 Başkan Erdoğan sel felaketiyle ilgili Bakan Kurum'dan bilgi aldı: Bir an önce bu afetten kurtulacağız
- 8 RTÜK, Sözcü TV ve KOZA TV'ye idari para cezası verdi
- 9 Son dakika: Sarıgül ailesinin milyar Euroluk kara para trafiği deşifre oldu! Şok ses kayıtları dosyaya girdi: Yeter ki bizim hesaba girsin
- 10 Başkan Erdoğan: Fonda manipülasyon yapanlara hesabı sorulacak!