SON DAKİKA | AK Parti'den CHP'nin '128 milyar dolar' yalanıyla ilgili açıklama: Berat Albayrak’a dönük üretilen iftira kampanyası!
Son dakika haberi: AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, "CHP tarafından Sayın Cumhurbaşkanımıza ve o dönem Hazine ve Maliye Bakanımız olan Sayın Berat Albayrak’a dönük üretilen iftira kampanyalarından biri siyasi tarihimize “128 milyar dolar yalanı” olarak geçmişti. AYM kararıyla birlikte CHP’nin “128 milyar dolar yalanı” milletimize söylenmiş büyük bir “siyasi yalan” olarak tescillendi. " açıklamasında bulundu.
Son dakika haberi... AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, 'CHP'nin "yalan siyaseti" bir kere daha çöktü' vurgusuyla, "CHP tarafından Sayın Cumhurbaşkanımıza ve o dönem Hazine ve Maliye Bakanımız olan Sayın Berat Albayrak'a dönük üretilen iftira kampanyalarından biri siyasi tarihimize "128 milyar dolar yalanı" olarak geçmişti. " açıklamasında bulundu.
Sözcü Çelik şunları kaydetti:
Anayasa Mahkemesi'nin 20 Mayıs 2026 tarihli kararıyla; yerel mahkeme, istinaf ve AYM olmak üzere üç yargı aşamasında da CHP'nin sözde iddiasının delillendirilemediği net şekilde ortaya koyuldu.
"YALAN SİYASETİ" OLDUĞU BİR KERE DAHA KESİNLEŞTİ
Böylece CHP'nin Sayın Cumhurbaşkanımıza ve o dönem Hazine ve Maliye Bakanımız olan Sayın Berat Albayrak'a dönük iddialarının "yalan siyaseti" olduğu bir kere daha kesinleşti.
AYM kararıyla birlikte CHP'nin "128 milyar dolar yalanı" milletimize söylenmiş büyük bir "siyasi yalan" olarak tescillendi.
"BU MÜCADELEYİ SÜRDÜRMEYE DEVAM EDECEĞİZ"
Bu "yalan siyaseti"ni üretenlerin milletimize bu yalanı ısrarla niye söylediğini ve neyi amaçladıklarını çok iyi değerlendirmek gerekir.
"Yalan siyaseti" ile mücadele etmek milletimize karşı sorumluluğumuzdur. Bu mücadeleyi sürdürmeye devam edeceğiz.
EN SON HABERLER
- 1 Fon soruşturmasında yeni gelişme: Korkmaz Enes Ergun tutuklamaya sevk edildi!
- 2 Başkan Erdoğan'dan Devlet Bahçeli'ye başsağlığı mesajı
- 3 Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı’nın 2027 bütçesi kabul edildi!
- 4 Bakan Çiftçi: Kasten öldürme olaylarının yüzde 97,7'si aydınlatıldı
- 5 Bakan Ersoy’dan AK Parti mesajı: “Hizmet yolculuğumuz ülkemizin dört bir yanında dev eserlerle devam ediyor”
- 6 AK Parti Sözcüsü Çelik'ten Bahçeli'ye başsağlığı mesajı
- 7 Cezaevinde gergin anlar! Emir Sarıgül'den İmamoğlu'na sert çıkış: Sahtekarsınız lan hepiniz!
- 8 MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin acı günü! Kız kardeşi Serpil Bahçeli hayatını kaybetti
- 9 Başkan Erdoğan, Aliyev ve Azerbaycan halkının Zafer Günü'nü tebrik etti
- 10 Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı gündüz çocuk bakımevini açtı