RTÜK Başkanı Daniş: "52 yıl önce tarih sadece bir askeri harekata değil; güçlü bir iradeye şahitlik etti"
Radyo ve Televizyon Üst Kurulu Başkanı Mehmet Daniş, "52 yıl önce bugün, tarih sadece bir askeri harekata değil; barışın, güvenliğin ve kardeşliğin tesisi için ortaya konulan güçlü bir iradeye şahitlik etti" dedi.
Radyo ve Televizyon Üst Kurulu (RTÜK) Başkanı Mehmet Daniş, Kıbrıs Barış Harekatı'nın 52. yıl dönümü sebebiyle sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda şu ifadelere yer verdi:
"52 yıl önce bugün, tarih sadece bir askeri harekata değil; barışın, güvenliğin ve kardeşliğin tesisi için ortaya konulan güçlü bir iradeye şahitlik etti. Kıbrıs Barış Harekatı'nın yıl dönümünde aziz şehitlerimizi rahmetle, kahraman gazilerimizi minnetle yad ediyorum. Türkiye'nin Kıbrıs Türkü'nün huzuru ve geleceği için sergilediği kararlı duruş, bugün de aynı inanç ve sorumlulukla devam etmektedir."
EN SON HABERLER
- 1 Fon soruşturmasında yeni gözaltı
- 2 Beştepe'de kritik mesai! Ana gündem Terörsüz Türkiye! Kabine Başkan Erdoğan liderliğinde toplanıyor
- 3 MHP lideri Bahçeli'den 'Kazakistan Cumhuriyet Günü' kutlaması
- 4 Devlet Bahçeli'den 25 Ekim Kazakistan Cumhuriyet Günü mesajı: Devletiniz ebed müddet olsun
- 5 MKE'nin TOLGA ve PİRANA sistemleri hedefleri tam isabetle vurdu
- 6 Kırmızı bültenle aranıyordu... Valmir Berısha yakalandı
- 7 "Asrın inşa seferberliği" ABD basınının gündeminde
- 8 Başkan Erdoğan: Kimliksizleştirme siyasetine maruz bırakıldık
- 9 Yumruklar havada uçuştu
- 10 Kültürel mirasımızı yeni nesillere aktarmalıyız