Özgür Özel ve Kemal Kılıçdaroğlu'ndan 'soğuk' tokalaşma: Yeni Parti - CHP kavgası sürerken dikkat çeken kare
Mutlak Butlan davası sonrası koltuğunu Kemal Kılıçdaroğlu'na devreden ve Yeni Parti'yi kuran Özgür Özel'in eski partisi ile çekişmeli kavgası sürerken TBMM'de eski milletvekili Hasan Gülay için düzenlenen cenaze töreninde dikkat çeken anlar yaşandı. Kemal Kılıçdaroğlu cenaze töreninde Özgür Özel'in elini sıktı. Özel'in soğuk tavırları ile birlikte Kılıçdaroğlu'na bakmamaya çalıştığı görüldü.
Ankara'da hayatını kaybeden Doğru Yol Partisi 20 ve 21'inci Dönem Manisa Milletvekili Hasan Gülay (80) için Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde (TBMM) tören düzenlendi.
Yaşlılığa bağlı rahatsızları nedeniyle hayatını kaybeden Hasan Gülay için düzenlenen törene Gülay'ın ailesi ve yakınlarının yanı sıra Yeni Parti Genel Başkanı Özgür Özel, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, siyasi partilerin grup başkan vekilleri, eski TBMM Başkanı Bülent Arınç, milletvekilleri ve Meclis çalışanları katıldı.
EN SON HABERLER
- 1 Son dakika | Başkan Erdoğan'dan önemli açıklamalar: Büyük milletlerin imtihanı büyük olur!
- 2 Bakan Ersoy duyurdu! Nutuk, 8 dilde dünyaya açılıyor
- 3 TBMM Başkanı Kurtulmuş 19 Ekim Muhtarlar Günü'nü kutladı
- 4 İletişim Başkanı Burhanettin Duran Aliya İzetbegoviç'i andı
- 5 Şile Belediyesi davasında hesap günü: Başkan Kabadayı'nın da aralarında bulunduğu 53 sanık ilk kez hakim karşısına çıktı
- 6 İçişleri Bakanlığı duyurdu! 27 ilde siber suçlarla mücadele operasyonu: 643 şüpheli yakalandı!
- 7 Bakan Tekin'den UNESCO Yeşil Eğitim Ortaklığı üyelerini COP31 daveti: Birlikte geliştirmeye kararlıyız
- 8 SON DAKİKA | Yasa dışı üreme hücresi ticareti operasyonu! 14 ilde 53 gözaltı kararı
- 9 SON DAKİKA | İstanbul’da sel felaketinde can kaybı 6’ya yükseldi
- 10 SON DAKİKA | Çukurova Belediyesi’ne operasyon! Jandarma binada arama yapıyor çok sayıda gözaltı kararı