Türkiye'nin Libya diplomasisi sürüyor: Bakan Fidan, Başbakan Dibeybe ve Hafter ile görüştü
Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Libya Ulusal Birlik Hükümeti Başbakanı Abdulhamid Dibeybe ve Libya Ulusal Ordusu Genel Komutan Yardımcısı Saddam Hafter ile telefonda görüştü.
Dışişleri Bakanlığı kaynaklarından edinilen bilgiye göre Fidan, Dibeybe ve Hafter ile telefon görüşmelerinde, Türkiye ile Libya arasındaki Deniz Yetki Alanlarının Sınırlandırılmasına İlişkin Mutabakat Muhtırası konusunda Libya Temsilciler Meclisi tarafından alınan karar için teşekkür etti.
EN SON HABERLER
- 1 Libya'da kritik görüşme: MİT Başkanı Kalın, Dibeybe ile bir araya geldi
- 2 Bakan Kurum'dan Özgür Özel'e sert sözler: "Yolsuzluklarınızı örtemeyeceksiniz"
- 3 Bakan Çiftçi'den Brüksel'e terör uyarısı: Bir müttefikin toprağı, bir teröristin sığınağı olamaz
- 4 İletişim Başkanı Duran: “Libya Meclisi’nin deniz yetki alanları muhtırasını onaylaması memnuniyet verici”
- 5 Bakan Tekin: “Aile ve evlilik müessesesinin her aşaması saygı kültürünün unsurlarıyla bezenmiş durumdadır”
- 6 Bakan Çiftçi'den Brüksel'de terörle mücadele mesajı: Örgütler arasında herhangi bir ayrım yapılmamalı
- 7 İstanbul Valisi Davut Gül'den sel taşkını açıklaması: İstanbul'umuz başta olmak üzere Marmara için bir milat olması lazım
- 8 Bakan Gürlek: Belçika'nın FETÖ'ye karşı somut ve etkili tedbirler almasını bekliyoruz
- 9 Milli Savunma Bakanı Güler, Katar'ı ziyaret ediyor!
- 10 Kemer Belediye Başkanı, CHP'den istifa etti