Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Göktaş, Özbekistan'da!
Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, Özbekistan'da düzenlenen 'Çocukların Refahına Yatırım Yapmak: Gelecek Nesillerin Sürdürülebilir ve Adil Kalkınmasına Giden Yol Dünya Zirvesi'ne katıldı. Bakan Göktaş, “Türkiye olarak, insani krizler ve küresel değişimler karşısında evlatlarımızın korunmasını ortak bir sorumluluk olarak görüyoruz” dedi.
Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, sanal medya hesabından yaptığı paylaşımda, 'Çocukların Refahına Yatırım Yapmak: Gelecek Nesillerin Sürdürülebilir ve Adil Kalkınmasına Giden Yol Dünya Zirvesi' vesilesiyle Özbekistan'da bulunduklarını bildirdi. Zirvede onur konuğu olarak yer alan Başkan Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan'ın hitaplarını dinlediklerini aktaran Göktaş, bir çocuğun geleceğinin içinde bulunduğu koşulların insafına bırakılamayacağını vurguladı.
EN SON HABERLER
- 1 SON DAKİKA | Başkan Erdoğan'dan Özgür Özel ve muhalefete tepki: Hayırdır beyler kiminle savaştasınız?
- 2 Emine Erdoğan: Gazze başta olmak üzere savaş bölgelerindeki çocukların sesi olmayı insanlık vazifemiz görüyoruz!
- 3 Son dakika: CHP’nin şaibeli kurultay davasında mütalaa açıklandı! Ekrem İmamoğlu, Özgür Çelik ve Rıza Akpolat için ceza istendi
- 4 Son dakika... AYM'nin Yeni Parti hakkında isim kararı belli oldu
- 5 Bakan Gürlek’ten Gazze mesajı: “Küresel adalet sistemi İsrailli yerleşimcilere ‘Dur’ demeli”
- 6 Adalet Bakanı Gürlek’ten İsrail’e tepki: "Evrensel adalet sistemine saygısızlık"
- 7 Son dakika | Özgür Özel'in yalanı ortaya çıktı! Ayazağa üzerinden Bakan Kurum'a iftira atmıştı! İşte o belge...
- 8 Şile Belediyesi duruşmasında 2. Gün
- 9 AK Parti'den 'ortak sistem' hazırlığı: Partiye yeni katılan belediye başkanları için özel çalışma
- 10 Son dakika | Sarıgüller soruşturmasında yeni gelişme: Emir Sarıgül adliyeye sevk edildi