Mobbing iddiası yargıya taşındı
Ceyhan Belediyesi’nde taşeron olarak çalışan ve mobbinge uğradığını ileri süren Cennet Bengül Koçak, suç duyurusunda bulundu
MUHTAR ŞAHİT
Arşiv bölümünde çalışırken ceza olarak tuvalet temizleme görevine yollandığını anlatan Koçak, "Bir gün çay ocağında görevlendirilince amirim Y.Ç., beni yanına çağırdı. Bu görüşmede bana hakaretlerde bulundu. Yetmedi hakaretlerine koridorda bağırarak devam etti. Bu duruma belediye personeli ve Tatarlı Mahalle Muhtarı Osman Şahin de şahit oldu. Muhtar Şahin, bu konuda savcılığa ifade verdi" diye konuştu.
BASKI ARTTI
Dul bir kadın olmasının da kendi aleyhine kullanıldığını ifade eden Koçak, şöyle konuştu: Hakkımda öyle dedikodular üretildi ki insanlar selam vermez hale geldi. Artık insanların yüzüne bakamaz bir duruma geldim. Hakkımı yargıda aramaya başlayınca üzerimdeki baskılar arttı. Şimdi de evime kilometrelerce uzaklıktaki Park ve Bahçeler Müdürlüğü'ne sürüldüm.
EN SON HABERLER
- 1 SABAH Güney çok beğenildi! Hüseyin Yayman'dan emeği geçenlere teşekkür
- 2 Hatay, eser ve hizmet siyasetiyle yeniden yükseldi
- 3 Adana Şehir Hastanesi bölgenin “sağlık üssü” oldu
- 4 Ekonomiye büyük katkı sağlıyor
- 5 Müşterilerin hatırası duvarlarda yaşıyor
- 6 Amanos Dağları’nın eteğindeki Karaçay Şelalesi
- 7 Mersin'in binlerce yıllık tarih yolculuğu
- 8 Ferdi Tayfur Sanat Merkezi ve Müzesi Adana'nın yeni kültür markası oldu
- 9 Karavan tutkunlarının yeni gözdesi Sarıçam
- 10 Mangal kömürünün hikayesi: Kilosu 50 lira, çilesi 1 ay