Putin'den İstanbul'daki görüşmeler sonrası sert çıkış: "Ateşkese şüpheyle yaklaşıyorum"
Rusya ile Ukrayna arasında İstanbul’da ikinci kez yapılan ateşkes müzakerelerinin ardından Kremlin'den ilk açıklama geldi. Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, Bryansk ve Kursk bölgelerine düzenlenen saldırıları "terör eylemi" olarak nitelendirerek, "Ukrayna’nın barış niyeti taşıdığına inanmıyorum. Terörü araç olarak kullanan bir tarafla müzakere yürütmek mümkün değil" ifadelerini kullandı. Putin, bu nedenle olası bir ateşkes konusunda ciddi şüpheleri olduğunu belirtti.
Rusya ile Ukrayna arasında İstanbul'da ikinci kez yapılan ateşkes müzakerelerinin ardından Kremlin'den ilk açıklama geldi. Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, Bryansk ve Kursk bölgelerine düzenlenen saldırıları "terör eylemi" olarak nitelendirerek, "Ukrayna'nın barış niyeti taşıdığına inanmıyorum. Terörü araç olarak kullanan bir tarafla müzakere yürütmek mümkün değil" ifadelerini kullandı. Putin, bu nedenle olası bir ateşkes konusunda ciddi şüpheleri olduğunu belirtti.
EN SON HABERLER
- 1 SON DAKİKA | FETÖ’nün kozmik ihaneti! MİT’i ele geçirmek için ‘32. derece’ Mason locası planı...
- 2 Son dakika: Başkan Erdoğan Bahçeli'yi kabul etti
- 3 Son dakika: Başkan Erdoğan Bahçeli'yi kabul etti
- 4 Kavga ettiği kişiyi otomobiliyle 2 kez üzerinden geçip öldürdü: Sözleri pes dedirtti!
- 5 Başkan Erdoğan Umman Sultanı Heysem bin Tarık ile görüştü
- 6 Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Hamas Şura Meclisi Başkanı Derviş ile görüştü
- 7 İstanbul'da metro seferlerine bayram düzenlemesi
- 8 Bayram namazı saatleri il il 2023 açıklandı! 21 Nisan Ramazan bayram namazı saat kaçta kılınacak? Diyanet ile İstanbul bayram namazı vakti
- 9 RAMAZAN BAYRAMI KUTLAMA MESAJLARI 2023: En güzel, değişik, farklı, komik, resimli bayram mesajları (Bayramınız Mübarek Olsun)
- 10 Osmaniye'de ev satışı ve kirada fahiş artış yapanlara soruşturma