Giriş Tarihi: 24.04.2021

Yeni Nesil Pastacılık Eğitimleri

Pastacılık ve aşçılık pandemi ile birlikte daha yoğun talep görmeye başladı. İş olanağı da sunan Rumeli Üniversitesi Pastacılık ve Aşçılık Akademisi, 2021 yılı için eğitim programı hazırladı

Günümüzün en popüler mesleklerinden birine dönüşen pastacılık, pandemi ile birlikte daha yoğun talep görmeye başladı. Pastacılık, aşçılık ve ekmekçilikte işin inceliklerini öğreten ve verdiği sertifikayla iş olanağı sunan Rumeli Üniversitesi Pastacılık ve Aşçılık Akademisi, 2021 yılı için Yeni Nesil Pastacılık Eğitimi programını hazırladı. İstanbul'da Kanlıca, Haliç ve Silivri'deki 3 ayrı mutfakta kısa ve uzun dönem eğitimler veren akademi, kariyerlerini pastacı olarak devam ettirmek isteyenlere özel hazırladığı Pasta Ürünleri Eğitim serisine 24 Mayıs'ta başlıyor. Açıldığı günden bu yana Kanlıca'nın tarihi atmosferindeki mekanında, İstanbul'un pek çok yerinden tatlı ve pasta severleri kendisine çeken Liçi House, İstanbul Rumeli Üniversitesi ile yürüttüğü iş birliğiyle pastacı ve aşçı olmak isteyenlere sertifikalı eğitimler veriyor. Güçlü eğitim kadrosuna sahip olan akademide pastacılık eğitimini Şef Sibel Karakuş ve Şef Murat Tek üstleniyor.
EĞITIM ALANLARIN YÜZDE 95'I KADIN
Hayatın eve taşındığı pandemi sürecinde insanların daha fazla mutfakta vakit geçirmelerinin özellikle gençlerin ve kadınların meslek seçimlerinde pastacılık ve aşçılığa yönlenmelerini sağladığından bahseden İstanbul Rumeli Üniversitesi Sürekli Eğitim Merkezi Danışma Kurulu Üyesi Mine Tükel, "Geçen yıldan bu yana pastacılık alanında eğitimler veriyoruz. Bu yıl gelen yoğun talep üzerine aşçılık eğitimlerimize de başladık. Geçen yıl 200 olan öğrenci sayımız bu yıl yüzde 400 artış gösterdi. Özellikle pastacılık eğitimleri konusunda kadın kursiyerlerimizden yoğun talep alıyoruz. Eğitimlere gelen öğrencilerimizin yüzde 95'ini kadınlar oluşturuyor. Kurslarımıza, evinin mutfağında harikalar yaratmak isteyenler de, bu profesyonel olarak yapmak isteyenler de geliyor" dedi.
30 ÇEŞIT EGİTİM VAR

Liçi House Kanlıca, Haliç ve Silivri olmak üzere üç ayrı mutfağımızda öğrencilere 30 çeşit temel tek pastacılık eğitimi verilecek. Uzman eğitmen kadronun sunduğu eğitimlerde, pasta ürünleri konusunda uzmanlaşmak isteyenlere özel bir içerik hazırlandı. Öğrencilerin profesyonel mutfak kariyerlerine tam donanımlı başlamalarını sağlayacak eğitim serisinin bir sonraki aşamasında turta, kurabiye ve paket ürün eğitimi verilecek.

X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.