Yeni Nesil Pastacılık Eğitimleri
Pastacılık ve aşçılık pandemi ile birlikte daha yoğun talep görmeye başladı. İş olanağı da sunan Rumeli Üniversitesi Pastacılık ve Aşçılık Akademisi, 2021 yılı için eğitim programı hazırladı
EĞITIM ALANLARIN YÜZDE 95'I KADIN
Hayatın eve taşındığı pandemi sürecinde insanların daha fazla mutfakta vakit geçirmelerinin özellikle gençlerin ve kadınların meslek seçimlerinde pastacılık ve aşçılığa yönlenmelerini sağladığından bahseden İstanbul Rumeli Üniversitesi Sürekli Eğitim Merkezi Danışma Kurulu Üyesi Mine Tükel, "Geçen yıldan bu yana pastacılık alanında eğitimler veriyoruz. Bu yıl gelen yoğun talep üzerine aşçılık eğitimlerimize de başladık. Geçen yıl 200 olan öğrenci sayımız bu yıl yüzde 400 artış gösterdi. Özellikle pastacılık eğitimleri konusunda kadın kursiyerlerimizden yoğun talep alıyoruz. Eğitimlere gelen öğrencilerimizin yüzde 95'ini kadınlar oluşturuyor. Kurslarımıza, evinin mutfağında harikalar yaratmak isteyenler de, bu profesyonel olarak yapmak isteyenler de geliyor" dedi.
30 ÇEŞIT EGİTİM VAR
Liçi House Kanlıca, Haliç ve Silivri olmak üzere üç ayrı mutfağımızda öğrencilere 30 çeşit temel tek pastacılık eğitimi verilecek. Uzman eğitmen kadronun sunduğu eğitimlerde, pasta ürünleri konusunda uzmanlaşmak isteyenlere özel bir içerik hazırlandı. Öğrencilerin profesyonel mutfak kariyerlerine tam donanımlı başlamalarını sağlayacak eğitim serisinin bir sonraki aşamasında turta, kurabiye ve paket ürün eğitimi verilecek.
EN SON HABERLER
- 1 Genç girişimciler dünyaya açılıyor
- 2 TCL, Türkiye’nin en geniş Google TV ürün gamını tanıttı
- 3 Düşük maliyetli temassız ödeme
- 4 “Dünya’yı teknoloji kurtaracak”
- 5 Türk girişimciler uzak pazarların kilidini açıyor
- 6 Midas’ta masrafsız Borsa İstanbul işlemleri başladı
- 7 KMO akıllı ulaşım sistemini tanıttı
- 8 Girişimcilerin ihtiyaç duyduğu finansman Halkbank’ta
- 9 Turizm girişimlerinin odağında “kişi başı gelir” olmalı
- 10 Reklam Sektörünün Ekonomik Katkısı Büyüyor