Çevre katliamına AK Partili Çankırı'dan tepki: "Muhalefette boş ses çok ama görev alanlarında hizmet yok"

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı, Doğançay Mahallesi'nde fen işleri şantiyesi olarak kullanılan arazide "vahşi depolama" yapıldığı gerekçesiyle İzmir Bayraklı Belediyesi'ne 3 milyon 739 bin 452 lira idari ceza uyguladı. Bayraklı Belediyesi eli ile Doğançay mahallesinde gerçekleştirilen çevre katliamı tepkileri de beraberinde getirdi.Sosyal medya hesabı üzerinden açıklama yapan AK Parti İzmir Milletvekili Ceyda Bölünmez Çankırı yaşananlara tepki gösterdi. "Manzara hep aynı" diyen Çankırı; "Muhalefette boş ses çok ama görev alanlarında hizmet yok." ifadelerini kullandı. Bayraklı Belediyesi daha önce de aynı bölgede yer alan temizlik işleri şantiyesine kaçak olarak döktüğü atıkların üstünü toprakla örterken suç üstü yakalanmış Bakanlık ilçe belediyesine Çevre Kanunu uyarınca belediyeye 1 milyon 299 bin lira para cezası kesmişti.
CHP'li Bayraklı Belediyesi Doğançay mahallesinde kendisine ait şantiyeye kaçak olarak atık depolarken suçüstü yakalandı. Aynı Bayraklı Belediyesi 8 ay önce de fen işleri şantiyesinin karşısındaki yerk alan temizlik işleri müdürlüğüne ait alana kaçak atık gömerken suç üstü yakalanmıştı.
ÇANKIRI TEPKİ GÖSTERDİ
İzmir'de Bayraklı Belediyesi eli ile gerçekleştirilen çevre katliamına tepkiler gecikmedi. AK Parti İzmir Milletvekili Ceyda Bölünmez Çankırı sosyal medya hesabından açıklama yaparak Bayraklı Belediyesine tepki gösterdi. Çankırı x hesabından yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi: "Muhalefette boş ses çok ama görev alanlarında hizmet yok.Manzara hep aynı: CHP'li Bayraklı diyesi'nin, çevreyi çöplüğe çeviren vahşi depolama skandalı ortaya çıktı. Bakanlığımız gerekeni yaptı, 3 milyon 739 bin TL idari ceza uygulandı. Doğayı hoyratça kullanan, milletin sağlığını hiçe sayan anlayışın karşısındayız." ifadelerine yer verdi.
İZMİR İLÇELERİ
- Gaziemir
- Urla
- Çeşme
- Karabağlar
- Balçova
- Buca
- Konak
- Beydağ
- Kınık
- Karşıyaka
- Seferihisar
- Güzelbahçe
- Bergama
- Kiraz
- Bayraklı
- Selçuk
- Tire
- Bayındır
- Foça
- Karaburun
- Ödemiş
- Narlıdere
- Kemalpaşa
- Aliağa
- Menemen
- Bornova
- Çiğli
- Menderes
- Torbalı
- Dikili
IZMIR HAVA DURUMU
8 Mayıs 2025 Perşembe31 º
31 º / 18 ºEN SON HABERLER
- 1 Buca Belediye Meclisinde Gazze gerginliği! Buca’da, Cumhur İttifakı’nın ‘Gazze’ ismi önergesi CHP tarafından reddedildi!
- 2 Göztepe tribünlerinden CHP’ye tepki: “Kirli siyasetinizin parçası değiliz!”
- 3 Başkan Saygılı İzmir’e sağlık müjdelerini verdi: 30 ilçeye yatırım, her yatırıma yakın takip!
- 4 Konak’ta uzlaşma yok iş bırakma var...
- 5 AK Partili Uzun’dan çarpıcı Karabağlar iddiaları... İnay o firmaya önce ihale verdi sonra sahibini işe aldı
- 6 AK Partili Kaya’dan müjdeli haber: Bakanlık İnciraltı planlarını onayladı
- 7 İzmir Adliyesi yemekhanesi yenilenen yüzüyle hizmete açıldı
- 8 Kasapoğlu’ndan zirai don mesajı! Çiftçilerimizin yanındayız
- 9 Başkan Saygılı’dan 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı mesajı
- 10 AK Partili Yaşar'dan Başkan Türkmen'e 1 yıl tepkisi: Hizmet yok, sadece israf var!