Pazartesi 05.02.2018 00:00
Son Güncelleme: Pazartesi 05.02.2018 17:36

Bu yıl burçların aşk hayatı nasıl olacak?

Yarım kalan eski aşklar, geride kalan eski aşıklar… Bu yıl, yeniye yer açmasını bilenler için yepyeni ve aşk dolu birliktelikler yılı… Tüm burçlar için, özellikle retro tarihlerinde, yanlış anlaşılmalara, alınganlıklara, kızgınlıklara ve kırgınlıklara dikkat!

Koç
Sevgili Koçlar, 6 Mart ile 21 Mart tarihleri arasında Venüs sizin burcunuzda ve sizi ilişkiler ve ortaklıklar ile ilgili sınavlara tabi tutacak. Merkür sizin burcunuzda retroya başlayacağı için sakin ve temkinli olmalısınız, eğer ilişkinizin veya evliliğinizin bitmesi gerekiyorsa, sizi yıpratıyorsa, düzeltmek için çok uğraştınız ve başaramadıysanız, 15 Mayıs'a kadar bekleyin ve bir daha deneyin. Bekar, ilişkisi olmayan Koçların bu yıl aşk kapısını çalabilir, ancak seçimlerini eski alışkanlıklarına göre yaparlarsa, bu yıl alınacak dersler, partnerlerden kaynaklı olacağı için, kısa süreli olabilir. Hayatınızda biri olsun diye ilişkiye başlamayın, eğer başlarsanız, ilişki bu yılı sınavlarla geçirebilir.

Sabırsızlığın ile ünlenen Sevgili Koç! Bu yıl bu kalıbı değiştirmen için "rehber çekirdeğini" seninle paylaşıyorum: "Doyumsuz, aceleci, sabırsız yanımın bana ve çevreme hasar verdiğini görüyorum. Varlığımdaki çocuğu dinginleştirmeye ve büyütmeye niyet ediyorum. Özenli sonuçların mükemmelliğini yaşamak ve büyümek için benliğime izin ve emir veriyorum."

Boğa

Sevgili Boğalar, heyecanlı bir yıla hazır mısınız? Her daim sakinliği ile var olan doğanız bu yıl mayıs ayının ortalarından itibaren hareketlenecek. Ortaklaşa yapılacak işler ve iş birliği gündeminizi meşgul edecek. Bekar Boğalar için hareketliliğin anlamı yeni bir aşk ilişkisi diyebiliriz. Evli Boğalar için ise mutluluğunuza mutluluk katmanın yollarını zaten keşfetmiştiniz, şimdi onları uygulama zamanı. 31 Mart ile 24 Nisan arasında Venüs burcunuzda olduğundan romantizm için mükemmel bir dönem, ancak lütfen retronun etkilerinden korunun. Her şey muhteşemken hiç olmadık zamanda olmadık kıskançlıklara girip, sevdiğinizi kırmayın ve kırılmayın.

Sen kıskançlığını yönetemeyen Sevgili Boğa, bu yıl bu kalıbı değiştirmen için "rehber çekirdeğini" seninle paylaşıyorum: "Hayatımda özel hissettiğim insanları aşırı sahiplenme duygusunun bana zarar verebildiğini görüyorum. Bu duygunun yarattığı aşırı kıskançlık kalıbımdan özgürleşmeye niyet ediyorum. Sahiplenme duygumu gerektiği kadar dengede hissetmek ve yaşamak için tüm varlığıma izin ve emir veriyorum."

İkizler

Sevgili İkizler 24 Nisan ile 19 Mayıs tarihlerini kendinizi yenilemeye adayabilirsiniz. Ne istiyorsanız onu yapın, kendinizi şımartın. Yeni imajınız ile yeni bir döneme ve yeni bir ilişkiye hazırsınız. Evli İkizler eşini de yeni döneme hazırlayabilir, birlikte yenilikler için hazırlanabilirsiniz. Fazlalıkları atın; yeni siz ve yeni bir dönem sizi bekliyor. İletişim sizin işiniz, fakat dinlemekten çok konuşmaya zaman ayırabiliyorsunuz. Haklısınız o kadar çok konu ile uğraşıyor ve çevrenize uğraştığınız konular hakkında bilgileri yaymak istiyorsunuz ki, işte tam da bu yüzden sizin değişken özelliğiniz farklı algılanıyor. Partnerinize de konuşma hakkı tanıyın ki, size olan sevgisini, ilgisini söze dökebilsin.

Sevgili İkizler, diyaloglarda karşı tarafa da fırsat vermen gerekiyor. Bu yıl daha net bir iletişim için "rehber çekirdeğini" seninle paylaşıyorum:

"Kendimi ifade etme sırasında zaman zaman sınırlarımı aştığımı görüyorum. Kendimi ve çevremi yormadan kısa ve net ifade etmek için varlığıma izin ve emir veriyorum."

Yengeç

Bu yıl sizin için ilişkilerin ve aşkın yılı, ancak duygusallığınızın fazlalığı önce sizi sonra karşınızdakileri yıpratıyor. Denge için ilişkilerinizde bağımlılığınızı kontrol altına almanız gerekiyor. Özellikle 19 Mayıs ile 13 Haziran arasında Venüs sizin burcunuzda. Romantizmin ve aşkın öne geçeceği zaman diliminde olacaksınız, ancak retrolardan kaynaklanan alınganlıklara dikkat etmelisiniz.

Sevgili Yengeç, çok duygusalsın ve sevdiğine bağlılığını bağımlılık haline getirebiliyorsun. Bu yıl bu kalıbı değiştirmen için "rehber çekirdeğini" seninle paylaşıyorum:

"Kişilere bağımlılık duygumun adını sevgi olarak değerlendirdiğimi kabul ediyorum. İrade gücümü geri kazanarak, bağımlılıklarımdan özgürleşmek için tüm varlığıma ve alt benliğime izin ve emir veriyorum."

Aslan

Sevgili Aslanlar, 13 Haziran ve 10 Temmuz arasında Venüs burcunuzda. Ayrıca bu yıl tutulmalar da sizin burcunuzda gerçekleşmekte olduğu için aşk ve ilişkilerinizde bir dönem kapanıyor, yeni bir dönem açılıyor. Bitişler, yeni başlangıçların gerçekleşmesi için gereklidir. Eğleneceğiniz, heyecanınıza heyecan katacağınız bir yıl olacak. Tutulmalar ile tutulup kalmayacaksınız, aksine özellikle aşk hayatınız gönlünüzce olacak.

Gizli romantik Sevgili Aslan, bu yıl romantik bir partnerin eksikliği mi hissediyorsun? O zaman bu kalıbı değiştirmen için "rehber çekirdeğini" seninle paylaşıyorum:

"Yaşamımda eksikliğini hissettiğim kendi karşı cins kutbumu aramaya ve bulmaya niyet ediyorum. Yalnızlık ve arayışla yapmış olduğum tüm negatif anlaşmaları iptal ediyor, olumsuz duygularımdan şimdi özgürleşiyorum. Arayışında olduğum her beklentimin yaşamımda dengeyle gerçekleşmesi için tüm varlığıma izin ve emir veriyorum."

Başak

Sevgili Başaklar, 10 Temmuz ile 6 Ağustos arası romantizm, deniz, kum, güneş ve aşk için en güzel tarihler olacak; ancak ilişkilerinizin sorgulanacağı bir yıla hazır mısınız? Evli iseniz evliliğinizi sorgulayacaksınız, bekarsanız hoşlandığınız kişiyi devamlı sorgulama durumuna geçebilirsiniz. Partneriniz sizin aynanızdır, onda gördüklerinizi öncelikle kendinizde arayıp düzeltmenizde yarar var.

Sevgili Başak seni fazla mükemmel olmak yormaya başladıysa, bu yıl bu kalıbı değiştirmen için "rehber çekirdeğini" seninle paylaşıyorum:

"Evrenin tüm akışının kendi içinde mükemmel olduğunun farkındayım. Kendi mükemmellik kriterlerimi evren ile buluşturmak için zihnime ve yaşam akışıma izin ve emir veriyorum."

Terazi

Sevgili Teraziler bu Venüs neredeyse sizden ayrılmıyor. Aile, aşk ve mutluluk için ağlamadan, sızlanmadan ustalaşmaya hazır mısınız? 6 Ağustos ile 5 Ekim tarihleri arasında aşkınızı doyasıya yaşayın. 5 Ekim ile 16 Kasım arası ilişkinizi sorgulayabilirsiniz, 16 Kasım sonrası karar verirsiniz.

Sevgili Terazi, ruh eşin için "rehber çekirdeğini" seninle paylaşıyorum:

"Yalnızlıkla ve yalnızlık acısıyla yapmış olduğum tüm anlaşmaları iptal ediyor, eksiklik ve yalnızlık duygumdan özgürleşiyorum. Hayatımda olması gereken tüm dost varlıkların ve gerçek eşimin yaşamıma girmesi için tüm varlığıma şimdi izin ve emir veriyorum."

Akrep

Sevgili Akrepler bu yıl tutkulu aşk yaşayacağınız bir yıl olacak. Ocak ayı boyunca biraz daha önde, biraz daha aktifsiniz. Venüs, 9 Eylül, 31 Ekim ve 3 Aralık'tan 2019 yılının Ocak ayına kadar sizin burcunuzda misafir olacak. Hem tutkulu hem de aşk dolu zamanlarınız geçecek ancak yanlış anlaşılmalara yer vermeyin ve yok yere ilişkinizi kıskançlık krizleri ile zedelemeyin. Jüpiter'in katkısı ile gizeminizi değil, varlığınızı genişletin; dışarı çıkın ve istediğiniz kişi olun.

Sevgili Akrep, küllerinden yeniden doğmanı sağlamak için "rehber çekirdeğini" seninle paylaşıyorum: "Hayat boyu karşılaştığım tüm zorluklarda gücümün tükenerek eksildiğini görüyorum. Tüm potansiyel güçlerimle yaşamda yeniden doğabilmek için tüm varlığıma izin ve emir veriyorum."

Yay

Sevgili Yaylar bu yıl sizin için geçen üç yıla oranla daha hareketli bir yıl olacak. 26 Ocak ile 17 Mart arası proaktif davranırsanız, hem bu yıla hem de gelecek yıllara temel atmış olursunuz. Evli Yaylar mutluluklarına mutluluk katarken, bekar Yaylar özellikle kasım ayından itibaren mucizevi aşklara hazır olsunlar. Merkür retrosu sırasında partnerinizi ne kırın ne de kırılın.

Sevgili Yay, hak ettiğin partnerin için kalıplarını değiştirmeye ne dersin? Bu yıl bu kalıbı değiştirmen için "rehber çekirdeğini" seninle paylaşıyorum:

"Kendi varlığımı dünya üzerinde köklendirme amacıyla geçmiş eylemlerim ve seçimlerim sonucu, özellikle partnerlerimde bıraktığım tüm ruh parçalarımı şimdi geriye çağırıyorum. Bana ait maddi-manevi parçalarımın şimdi bana hizmet eden sevgi dolu eşliklere ve partnere dönüşmesi için tüm zamanlarıma izin ve emir veriyorum."

Oğlak

Sevgili Oğlaklar 2018 yılı size özel armağanlarla başladı. Bu yıl hayatınızdaki her şeyi dönüştürüp, değiştirebilirsiniz. Ciddiyete önem veren, sınırları olan tutumunuza, bu yıl cesareti eklemeniz gerekiyor. Öncelikle kendinizi sevme cesaretini gösterdiğiniz zaman aşk da sizinle olacak. Venüs retrosu yıllardır görmediğiniz arkadaşlarınızı ve eski aşklarınızı karşınıza çıkartabilir. Eğer gözlerden uzakta gizemli ve gizli bir aşk yaşıyorsanız, 6 Ekim ile 16 Kasım tarihlerine ortaya çıkabilir. Bu yıl Mars retrolarında çevreniz ile iletişimlerinize lütfen dikkat edin.13 Ağustos ile 27 Ağustos arasında evli ve ilişkisi olan Sevgili Oğlaklar lütfen partnerinizle birbirinizi incitmeyin, pire için yorgan yakmayın.

Zoru seven Sevgili Oğlak, bu yıl bu kalıbı değiştirmen için "rehber çekirdeğini" seninle paylaşıyorum:

"En zor olanı seçmeyle ilgili ısrarcı kalıbımı görüyor ve şimdi serbest bırakıyorum. Şimdiden itibaren tüm anlarımda zorluk-kolaylık dengesini, kendimin ve kolektifin en yüksek faydası için kullanmayı seçiyorum. Kolaylıkların hayatımda gerçekleşmesine izin ve emir veriyorum."

Kova

Sevgili Kovalar, aşktan yana ne kadar şanslı olduğunuzun farkında mısınız? Sevgililer Günü'nün güneş burcu bile Kova! 18 Ocak ile 10 Şubat arasında havada aşk kokusu var. Evli ve ilişkisi olan Kovalar bu yıl partnerinizden engin dersler alacaksınız. Retro dönemleri dışında eğer aşka aşık halinizi terk ederseniz de, gerçek aşkı bulabilirsiniz. Retro dönemlerinde ise eski aşklar kapınızı çalabilir. Venüs retrosu sırasında size özdeğerinizi ve özgüveninizi sorgulatacak, 6 Ekim ile 16 Kasım tarihlerini not alın derim. Özellikle 26 Haziran ile 13 Ağustos arası meditasyon yapın, tatil yapın ve sakin kalın; esip gürlemeyin, kaybeden siz olursunuz. Hayatınızda bitmesi gereken aşk kırıntıları varsa bitsin ve yenisine yer açın.

Her şeyi bilen Sevgili Kova, bu yıl bu kalıbı değiştirip, özgürleşmen için "rehber çekirdeğini" seninle paylaşıyorum:

"Değersiz, bilgisiz, yetersiz görünme korkularım olduğunun farkındayım. Korkularımın ötesine geçerek, 'Ben her şeyi bilirim' diyen kimliğimi değiştirmeye niyet ediyorum. 'Bilmiyorum' ya da 'Şu an cevabım yok' demenin yaşamdaki hafifliği ve kolaylığının hayatıma yansımasına izin ve emir veriyorum."

Balık

Sevgili Balıklar, 10 Şubat ile 6 Mart arası Venüs size çekicilik, romantizm, para kazanmak ve sanatsal faaliyetler için kapılar açacak hazır mısınız? Bu zamanı dolu dolu yaşayın ve yaşatın ki retrolar öncesi zamanın keyfini çıkarın. Saç rengi veya kesimi konusunda denemeler yapabilirsiniz ki hepsi size yakışacaktır. Canınız hangisini istiyorsa onu yapın. Retro zamanlarında yanlış anlama ve anlaşılma ihtimalleri söz konusu, en son söyleyeceğiniz sözü baştan söylemeyin.

Sevgili Balık özellikle Neptün Balık burcunda seyrini devam ettirirken dağılıp konsantre olamıyor olabilirsin, bu yıl bu kalıbı dönüştürmen için "rehber çekirdeğini" seninle paylaşıyorum:

"Dağınık düşüncelerden dolayı odaklanamadığımı biliyorum, bu durumdan uzaklaşmayı seçiyorum. İşe yarayan, uyum sağlayan net düşünceler üzerinde odaklanıyorum. Benim hayrıma hizmet edecek düşüncelerin hayatımda gelişmesine izin ve emir veriyorum."

Fevri davranışlarda bulunmamak, "Ben niye böyle davrandım? Keşke yapmasaydım…" dememek için aşağıdaki tarihleri takviminize kaydedin:

TÜM BURÇLARIN DİKKAT ETMESİ GEREKEN RETRO TARİHLERİ:

22 Mart – 15 Nisan Koç Burcunda Merkür Retro

26 Haziran – 13 Ağustos Kova Burcunda Mars Retro

26 Temmuz – 18 Ağustos Aslan Burcunda Merkür Retro

13 Ağustos – 27 Ağustos Oğlak Burcunda Mars Retro

6 Ekim - 30 Ekim Akrep Burcunda Venüs Retro

30 Ekim – 16 Kasım Terazi Burcunda Venüs Retro

18 Kasım – 1 Aralık Yay Burcunda Merkür Retro

1 Aralık – 5 Aralık Akrep Burcunda Merkür Retro

Nur Banu TELCİ

(Astrolog – Reiki Master – Nefes Koçu - Numerolog –- Araştırmacı Yazar - Sosyoloji Öğrencisi)

İlişkinizin katili olacak 5 cümle

X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.