Salı 06.03.2018 00:00
Son Güncelleme: Salı 06.03.2018 16:38

Dikenli sert kabuğunun altında şifa kaynağı yatıyor

Kestane şişmanlatır mı? Haşlanınca mı kavrulunca mı yararlı? Kestanede yağ var mı? Hangi vitamin ve mineralleri barındırıyor? Vücudun hangi sistemlerini etkiliyor? Kalorisi düşük tarifler için neler gerekli? Bütün bu soruları Diyetisyen Emre Uzun’a yönelttik, ilginç cevaplar aldık!

Ülkemizde Ekim-Mart ayları arasında hemen her tezgâhta bulunan kestane, daha çok ateş üzerinde közlenmiş haliyle tüketiliyor. Bunun dışında haşlanmış kestane de epey seviliyor. Kestanenin gözde bir atıştırmalık olması belki damak tadımızla alakalı ama Diyetisyen Emre Uzun, "İyi ki kestaneyi seviyoruz çünkü çok faydalı" diyor ve bir de çağrısı var: "Mevsimi geçmeden bol bol kestane yiyin!"

X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.