Perşembe 05.07.2018 00:00
Son Güncelleme: Perşembe 05.07.2018 12:52

Türkiye'de yetişiyor...Saklı kalmış şifa kaynağı kanseri önlüyor!

Antalya yöresinin yerel lezzetlerinden olan termiye, Türkiye'de pek bilinmiyor ne yazık ki. Eski çağlarda acı bakla olarak bilinen ve tüketilen bu besin görüntüsüyle mısırı andırmaktadır. İşte termenin saklı kalmış faydaları...

ACI BAKLA

Antalya, Konya ve Isparta gibi yerlerde seyyar satıcılar tarafından sokakta satılan termiye halk arasında acı bakla olarak biliniyor. Termiye aynı zamanda Akdeniz ülkelerinin ortak lezzetlerinden biridir.

X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.