Son Güncelleme: Perşembe 19.07.2018 17:35
Dikkat! Yemek yaparken sakın bu hataları yapmayın
"Yaptığım yemek bir türlü güzel olmuyor" deyip nerede hata yaptığınızı düşünüyorsanız işte cevabı...
BUZLUKTAN ÇIKARDIĞINIZ ETİ SICAK SUDA ÇÖZDÜRMEYİN!
Sıcak suyla çözmeye çalıştığınız ette hızlı bir şekilde bakteriler türer. Bu durum sağlığımız için son derece tehlikelidir. En doğru çözdürme yöntemi ise buzdolabının alt kısmında etin çözülmesidir. Dilerseniz soğuk su ile de çözdürebilirsiniz.
EN SON HABERLER
- 1 Göz Makyajı Nasıl Temizlenir? Adım Adım Göz Makyajı Temizleme Yöntemleri
- 2 Rahim Ağzı Kanserinin Belirtileri Nelerdir? Rahim Ağzı Kanseri Belirtileri Nasıl Anlaşılır ve Semptomları Neler?
- 3 Zeytin Yaprağı Faydaları – Zeytin Yaprağının Faydaları Nelerdir, Ne İşe Yarar ve Hangi Hastalıklara İyi Gelir?
- 4 Adaçayı Faydaları – Adaçayının Faydaları Nelerdir, Ne İşe Yarar ve Hangi Hastalıklara İyi Gelir?
- 5 Mor Lahana Faydaları Nelerdir? Mor Lahana Neye İyi Gelir, Hangi Hastalıklara Faydası Vardır?
- 6 Şifa deposu besin alabaş faydaları ile şaşırtıyor! İşte kanserden koruyan mucize besin alabaş...
- 7 Bir avuç dutun 9 mucizevi faydası! Şifa deposu dutun faydaları sizi çok şaşırtacak!
- 8 Karaciğer yağlanmasını önleyen reçete gibi öneri! İşte karaciğer yağlanmasını önleyen besinler...
- 9 Kavun ve limonun inanılmaz faydası! Sabahları düzenli tüketilen kavunun faydaları şaşırtıyor!
- 10 Her gün 7 zeytin 1 incir yemenin etkisi inanılmaz! Peki neden 7 zeytin 1 incir?