Patates nasıl haşlanır? Patates haşlamanın püf noktaları
Türk mutfağında en çok sevilen ve sıkça kullanılan patates, bolca nişasta barındıran bir yer bitkisidir. Özellikle yaz aylarında salatası, kavurması ve daha bir çok tarife yakışan patates nasıl haşlanır?
Mutfakta birden fazla şekilde patatesle yemek yapılabilir. Sulu yemekler, salatalar, börek ya da tuzlu kekler, hatta çorbalar bile patates ile lezzetlenir. Her mevsim istisnasız mutfaklarda ve sebze alışverişlerinde yerini alır. Tok tutmasıyla küçük büyük herkesin severek tükettiği patates, okul ya da iş ortamında atıştırmalıklarda tercih edilebilir. Patatesin değerlendiği ve lezzetlendiği bir pişirme yöntemi de haşlama olmaktadır. Haşlanan patates, herhangi bir yağ içermediği için daha sağlıklı olduğu uzmanlar tarafından da önerilir.


EN SON HABERLER
- 1 Göz Makyajı Nasıl Temizlenir? Adım Adım Göz Makyajı Temizleme Yöntemleri
- 2 Rahim Ağzı Kanserinin Belirtileri Nelerdir? Rahim Ağzı Kanseri Belirtileri Nasıl Anlaşılır ve Semptomları Neler?
- 3 Mor Lahana Faydaları Nelerdir? Mor Lahana Neye İyi Gelir, Hangi Hastalıklara Faydası Vardır?
- 4 Şifa deposu besin alabaş faydaları ile şaşırtıyor! İşte kanserden koruyan mucize besin alabaş...
- 5 Bir avuç dutun 9 mucizevi faydası! Şifa deposu dutun faydaları sizi çok şaşırtacak!
- 6 Karaciğer yağlanmasını önleyen reçete gibi öneri! İşte karaciğer yağlanmasını önleyen besinler...
- 7 Kavun ve limonun inanılmaz faydası! Sabahları düzenli tüketilen kavunun faydaları şaşırtıyor!
- 8 Her gün 7 zeytin 1 incir yemenin etkisi inanılmaz! Peki neden 7 zeytin 1 incir?
- 9 Maydanozun kendi ayrı sapı ayrı faydalı! Mucize besin maydanoz sapının faydaları şaşırtıyor!
- 10 1 ay boyunca limonlu su içerseniz...Vücuda etkisi inanılmaz!