Perşembe 04.07.2019 16:42
Son Güncelleme: Perşembe 04.07.2019 16:42

Patates nasıl haşlanır? Patates haşlamanın püf noktaları

Türk mutfağında en çok sevilen ve sıkça kullanılan patates, bolca nişasta barındıran bir yer bitkisidir. Özellikle yaz aylarında salatası, kavurması ve daha bir çok tarife yakışan patates nasıl haşlanır?

Mutfakta birden fazla şekilde patatesle yemek yapılabilir. Sulu yemekler, salatalar, börek ya da tuzlu kekler, hatta çorbalar bile patates ile lezzetlenir. Her mevsim istisnasız mutfaklarda ve sebze alışverişlerinde yerini alır. Tok tutmasıyla küçük büyük herkesin severek tükettiği patates, okul ya da iş ortamında atıştırmalıklarda tercih edilebilir. Patatesin değerlendiği ve lezzetlendiği bir pişirme yöntemi de haşlama olmaktadır. Haşlanan patates, herhangi bir yağ içermediği için daha sağlıklı olduğu uzmanlar tarafından da önerilir.

X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.