Kaza yapan aracın sürücüsü kanyonda ölü bulundu
Karabük’te akşam saatlerinde İncekaya Kanyonu mevkiinde bir aracın kaza yapmış halde bulunduğunu gören vatandaşlar Jandarmaya haber verdi. Jandarma ekipleri yaptıkları incelemede adının Kemal D. olduğu belirtilen sürücüyü kanyon içinde yaşamını yitirmiş olarak buldu. Kemal D.’nin ölüm sebebinin belirlenmesi için inceleme başlatıldı.
Olay, akşam saatlerinde Safranbolu ilçesi İncekaya Kanyonun da meydana geldi. Vatandaşlar Kanyon kenarındaki bariyerlerinde kaza yapmış olarak bir otomobilin bulunduğunu İlçe Jandarma ekiplerine bildirdi. İhbar üzerine bölgeye jandarma, AFAD, UMKE ve sağlık ekipleri sevk edildi. Ekiplerin yaptığı incelemede, Kemal D.'nin kanyonda hareketsiz yattığı görüldü. Sağlık ekiplerince yapılan kontrolde Kemal D.'nin hayatını kaybettiği belirlendi. Olay Yeri İnceleme ekiplerinin ve Cumhuriyet Savcısı'nın incelemesinin ardından talihsiz adamın naaşı ölüm sebebinin belirlenmesi için Karabük Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı.
Ölen kişinin vücudunda herhangi bir ateşli silah veya kesici alet izi bulunmazken, intihar veya kaza sırasında araçtan çıkmak isterken düşmüş olabileceği üzerinde durulurken, olayla ilgili inceleme başlatıldı.
KARABUK HAVA DURUMU
16 Ekim 2026 Cuma12 º
12 º / 9 ºEN SON HABERLER
- 1 Mantar toplamak için gittiği ormanda ölü bulundu
- 2 Karabük’te sahte 11.700 Amerikan doları ele geçirdi
- 3 Karabük'te iş makinesi yüklü TIR dehşet saçtı: 2 Ölü
- 4 Karabük'te takla atan otomobilin sürücüsü ağır yaralandı
- 5 Karabük‘te elektrik akımına kapılan işçi hayatı kaybetti
- 6 Karabük’teki orman yangını! 4 saatlik çalışma sonunda kontrol altına alındı
- 7 22 yaşındaki üniversite öğrencisi Hamza Duras’tan 22 gündür haber alınamıyor
- 8 Safranbolu‘da bir otelde doğal gaz kaçağı
- 9 Karabük Belediyesi’nden üretimi artıracak adım: Marangozhane kapasitesi ve teknolojisi yenilendi
- 10 Tartıştığı kocasını başından vurarak öldürdü