Giriş Tarihi: 29.12.2017

Gaziantep’ten Samsun’a lezzet köprüsü uzandı

TÜRKİYE'NİN lezzet başkenti Gaziantep'in muhteşem lezzetlerini Samsun başta olmak üzere Karadeniz bölgesine tattırmayı hedefleyen Gaziantep Fıstık Kadayıf ve Künefe, Samsun'un Atakum ilçesi Cağaloğlu Caddesi'nde şube açtı. 'Lezzet Elçisi' sloganı ile yola çıktıklarını söyleyen işletme müdürü Soner Çalışkan, Gaziantep'teki lezzeti birebir tattırmayı hedeflediklerini belirtti. Çalışkan, ürünlerinde kullandıkları malzemelerin kalitesinden asla taviz vermediklerini belirterek şunları söyledi: "Baklava, künefe, kadayıf ve katmer üretimi için ustalarımızı ve malzemelerimizi Gaziantep'ten getirdik. Ayrıca peyniri Hatay'dan, tereyağını Van'dan, dondurmayı ise Kahramanmaraş'tan temin ediyoruz. Üretimde glikoz şurubu ve hiçbir katkı madde kullanmıyoruz. Şimdiden Samsunluların ilk tercihi olmayı başardık" dedi.

X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.