Dilim Börek hızla büyüyor
Müşteri memnuniyetine büyük önem veren Dilim Börek, yüzde 100 organik ürünleriyle dikkat çekiyor
Model oluşturuldu
Müşterilerin neyi sevdiklerini öğrenen Dilim Börek, franchise verirken de model oluşturdu ve hazır müşterilerinin olduğu bölgelere franchise verdi. Dilim Börek Yönetim Kurulu Üyesi İbrahim Bayezit, "Satış bölgeleri var olan hali hazır müşteriden alınan siparişlerle çalışmaya başlıyor. Müşteri bekletmeden çalışmaya başlıyor" dedi.
Tonlarca üretim
Dilim Börek günlük 4 bin 500 kilo su böreği, 1.5 ton kol böreği ve 3 ton da baklavayı tek vardiyada üretme kapasitesine sahip. Bu böreklerin her birine ise kadın eli değiyor. Kadınların bu konuda çok yetenekli ve titiz olduklarını söyleyen İbrahim Bayezit, ilerleyen günlerde franchise için 9 yeni nokta daha planladıklarını 2014'te ise İstanbul dışına çıkmayı planladıklarını belirtiyor.
EN SON HABERLER
- 1 Hababam Sınıfı’nın Dilaver’i depremden kurtarabildiği hatıralarıyla hayata yeniden başladı! Dilaver Gür: Aldığımız ödüllerin bir kısmı enkaz altında kaldı
- 2 Talas Belediyesi'nden 23 Nisan korteji
- 3 Erciyes’e tam not
- 4 Eğitime 5 bin tablet desteği
- 5 Recep Tayyip Erdoğan Millet Bahçesi’nde hummalı çalışma
- 6 Kayseri'de kepengi inik sarraftan gelen kadın sesleri polisi harekete geçirdi
- 7 Kayseri'de kepengi inik sarraftan gelen kadın sesleri polisi harekete geçirdi
- 8 Kayseri'de çocuk parkının yakılması güvenlik kamerası tarafından anbean kaydedildi
- 9 Jandarmadan "Başıboş gezen ineğe trafik cezası" başlıklı haberlere ilişkin açıklama yapıldı
- 10 Kayseri'de bin 300 metre uzunluğunda yer altı şehri bulundu