KONET'ten dev tesis
EN BÜYÜK YAPI
Kırmızı ette kalite, hijyen ve sağlığın simgesi KONET, iki seneyi aşkın araştırma ve planlama döneminin ardından Türkiye'nin en büyük et ve et ürünleri entegre tesisini hayata geçiriyor. Tamamlandığında, 24 bin metrekare kapalı alanıyla, yıllık 35 bin tona yakın kesim tonajına ulaşacak KONET, araştırma ve geliştirme çalışmalarına devam ediyor.
EN SON HABERLER
- 1 Hababam Sınıfı’nın Dilaver’i depremden kurtarabildiği hatıralarıyla hayata yeniden başladı! Dilaver Gür: Aldığımız ödüllerin bir kısmı enkaz altında kaldı
- 2 Talas Belediyesi'nden 23 Nisan korteji
- 3 Erciyes’e tam not
- 4 Eğitime 5 bin tablet desteği
- 5 Recep Tayyip Erdoğan Millet Bahçesi’nde hummalı çalışma
- 6 Kayseri'de kepengi inik sarraftan gelen kadın sesleri polisi harekete geçirdi
- 7 Kayseri'de kepengi inik sarraftan gelen kadın sesleri polisi harekete geçirdi
- 8 Kayseri'de çocuk parkının yakılması güvenlik kamerası tarafından anbean kaydedildi
- 9 Jandarmadan "Başıboş gezen ineğe trafik cezası" başlıklı haberlere ilişkin açıklama yapıldı
- 10 Kayseri'de bin 300 metre uzunluğunda yer altı şehri bulundu