Çarşamba 10.07.2013
Son Güncelleme: Salı 09.07.2013

Obezite önlenecek

Konya Fırıncılar Odası Başkanı Vedat Honca "Yeni yasayla birlikte ekmeğe un standardı getirildi. Böylelikle ekmekteki kepek oranı yüzde 7 oranında artırıldı. Ekmeklerde kullanılan 17 katkı maddesi tamamen kaldırıldı. Sağlık açısından obeziteyi ve israfı önlemek adına önemli bir tedbir" dedi. Honca, "Yeni yasayla birlikte bazı sorunlar göze çarpmaktadır. Bunların en başında ekmeğin renginde bir sorun olmasıdır. Düzenlemeye göre ürettiğimiz ekmekler mora yakın bir renge sahip. Bu nedenle vatandaşlar yeni ekmeği yadırgayabiliyor. Bunun nedeni ise buğdayın kalitesinin düşük olmasıdır. Kalitesi artarsa sorun ortadan kalkacaktır" dedi.
X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.