Çarşamba 07.08.2013

Kayseri'ye özgü sucuk içi

Ramazan ayında Kayseri'ye has bir lezzet olan sucuk içi, vatandaşların iftar sofralarında en önemli gıda maddelerinin başında geldi. Sucuk içinin hazırlanması ve özellikleri hakkında bilgiler veren kasap Süleyman Apaydın, sucuk içinin çiğ yenmemesini kavrulduktan sonra tüketilmesi gerektiğini söyledi. İl dışından gelen misafirlerin sucuk içini bir sefer tatmaları halinde damaklarında kalan bu lezzeti unutmayacaklarını ifade eden Süleyman Apaydın, "Tavada kavrulursa sucuk içi, köfte gibi yapılırsa sucuk köfte olur" diye konuştu.
X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.