Son Güncelleme: Salı 05.11.2013
Doğal sucuk Köşk'e gidiyor
Köşk'ün sucuk ve pastırmaları, Kayseri'nin Hacılar ilçesinden, küçük bir aile işletmesinden gidiyor
'İçinde katkı maddesi yok'
Tercih edilme nedenlerini, doğal yöntemlerle üretim yapmalarına bağlayan Karamavuş, "Günümüzde fabrikasyon ve ısıl sistemle üretim yapılıyor. Koruyucu olarak gıdanın içine bir takım katkı maddeleri giriyor. Biz sucuğun içine sadece toz biber, sarımsak kısmen de kimyon ve benzeri baharatlar katıyoruz. Onun dışında herhangi bir katkı maddesi bulunmuyor. Kurutmayı da doğal yöntemlerle, Erciyes'ten gelen rüzgarla yapıyoruz" dedi.
Murat PINAR
EN SON HABERLER
- 1 Hababam Sınıfı’nın Dilaver’i depremden kurtarabildiği hatıralarıyla hayata yeniden başladı! Dilaver Gür: Aldığımız ödüllerin bir kısmı enkaz altında kaldı
- 2 Talas Belediyesi'nden 23 Nisan korteji
- 3 Erciyes’e tam not
- 4 Eğitime 5 bin tablet desteği
- 5 Recep Tayyip Erdoğan Millet Bahçesi’nde hummalı çalışma
- 6 Kayseri'de kepengi inik sarraftan gelen kadın sesleri polisi harekete geçirdi
- 7 Kayseri'de kepengi inik sarraftan gelen kadın sesleri polisi harekete geçirdi
- 8 Kayseri'de çocuk parkının yakılması güvenlik kamerası tarafından anbean kaydedildi
- 9 Jandarmadan "Başıboş gezen ineğe trafik cezası" başlıklı haberlere ilişkin açıklama yapıldı
- 10 Kayseri'de bin 300 metre uzunluğunda yer altı şehri bulundu