Eğitime 80 milyon liralık yatırım
![Eğitime 80 milyon liralık yatırım](https://iasbh.tmgrup.com.tr/5e2fd0/650/344/0/60/1062/619?u=http://i.sabah.com.tr/sbh/2017/03/31/1490981492094.jpeg)
![](https://i.tmgrup.com.tr/i/bullet.jpg)
Şu an 16 binin üzerinde öğrencimiz var. Önümüzdeki sene 18 - 20 bin aralığında bir öğrenci sayısına ulaşacağımıza inanıyorum. 6 bine yakın çalışan var. Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın öngördüğü 'Türkiye'deki şirketler yüzde 5 istihdamını arttırsın' hedefine de katkı sağlıyoruz.
![](https://i.tmgrup.com.tr/i/bullet.jpg)
TEOG sonuçlarına baktığımız zaman geçen yıl ilk 10'da, 10 tane Bilfen İlköğretim Okulu vardı. Bu rekor bir başarıdır. TEOG sonuçlarında 27 bin ilköğretim okulu arasında ilk 10'da Bilfen'in farklı kampüsleri bir ip gibi arka arkaya dizilmişlerdi. Çok farklı yerleşkelere rağmen, sanki tüm öğrenciler aynı binadaymış gibi bu sistemi yönetiyoruz. Sadece eğitim ve öğretimde değil, yemek menüleri dahi İstanbul'da da, Kayseri'de, İskenderun'da da aynıdır. Eğer bir karar alınıyorsa, tüm Bilfenler için alınıyor. Türkiye'de tüm okullar aynı model üstünden yürürken, Bilfen kendi müfredatını uygulamaktadır.
![](https://i.tmgrup.com.tr/i/bullet.jpg)
Yine temellerini Ege Üniversitesi Kampüsü içinde attığımız lise inşaatımız için yaklaşık 30 milyon TL tutarında bir yatırım planlamaktayız. İstanbul Büyükçekmece'deki Midwood Alkent Projesi ile de o bölgenin ihtiyacı olan eğitim yatırımını üstlendik. Anaokulundan liseye kadar farklı kademelerde öğrencilere hizmet vereceğimiz yeni kampüsümüz için yaklaşık 50 milyon TL tutarında bir yatırım öngörmekteyiz.
EN SON HABERLER
- 1 Samet Koç: "Türkiye'nin Yenilenebilir Enerji Yatırımları İş Dünyasına Güç Veriyor"
- 2 Hababam Sınıfı’nın Dilaver’i depremden kurtarabildiği hatıralarıyla hayata yeniden başladı! Dilaver Gür: Aldığımız ödüllerin bir kısmı enkaz altında kaldı
- 3 Talas Belediyesi'nden 23 Nisan korteji
- 4 Erciyes’e tam not
- 5 Eğitime 5 bin tablet desteği
- 6 Recep Tayyip Erdoğan Millet Bahçesi’nde hummalı çalışma
- 7 Kayseri'de kepengi inik sarraftan gelen kadın sesleri polisi harekete geçirdi
- 8 Kayseri'de kepengi inik sarraftan gelen kadın sesleri polisi harekete geçirdi
- 9 Kayseri'de çocuk parkının yakılması güvenlik kamerası tarafından anbean kaydedildi
- 10 Jandarmadan "Başıboş gezen ineğe trafik cezası" başlıklı haberlere ilişkin açıklama yapıldı