Hastane çalışanları farklı kültürlerin yöresel yemeklerini tadıyorlar
Yozgat Şehir Hastanesi yönetimi, Cuma günleri personelin moral ve motivasyonunu yükseltmek amacıyla yöresel mutfaklardan yemekleri personeline sunuyor.
Yozgat Şehir Hastanesi yemekhanesinde bir araya gelen hastane çalışanları, bu hafta Karadeniz mutfağının yemeklerini tattılar. Yaklaşık 450 personelin katıldığı öğle yemeğinde, yemekhane çalışanları bölgenin yöresel kıyafetleri ve kemençe eşliğinde yemekleri personele sunuyor.
Hastane çalışanlarıyla her hafta Cuma günleri öğle yemeğinde bir araya geldiklerini belirten Yozgat Şehir Hastanesi Başhekimi Op. Dr. Aziz Ahmet Surel, "Çalışanlarımızın moral ve motivasyonlarını artırmak için her hafta çeşitli kültürlerin yöresel yemeklerini personelimize sunuyoruz. Bu sayede hem personelimizle kaynaşmış oluyoruz hem de onların çalışma performansları artıyor" dedi.
EN SON HABERLER
- 1 Hababam Sınıfı’nın Dilaver’i depremden kurtarabildiği hatıralarıyla hayata yeniden başladı! Dilaver Gür: Aldığımız ödüllerin bir kısmı enkaz altında kaldı
- 2 Talas Belediyesi'nden 23 Nisan korteji
- 3 Erciyes’e tam not
- 4 Eğitime 5 bin tablet desteği
- 5 Recep Tayyip Erdoğan Millet Bahçesi’nde hummalı çalışma
- 6 Kayseri'de kepengi inik sarraftan gelen kadın sesleri polisi harekete geçirdi
- 7 Kayseri'de kepengi inik sarraftan gelen kadın sesleri polisi harekete geçirdi
- 8 Kayseri'de çocuk parkının yakılması güvenlik kamerası tarafından anbean kaydedildi
- 9 Jandarmadan "Başıboş gezen ineğe trafik cezası" başlıklı haberlere ilişkin açıklama yapıldı
- 10 Kayseri'de bin 300 metre uzunluğunda yer altı şehri bulundu