Yola çıkan tatilciler dikkat! Kırıkkale’de bayram trafiği hız kesmiyor

Ramazan Bayramı tatili öncesinde milyonlarca vatandaş yollara dökülürken, 43 ilin geçiş güzergahında bulunan Kırıkkale’de trafik yoğunluğu arttı.
9 günlük bayram tatili nedeniyle yola çıkan tatilciler, Ankara-Kırıkkale kara yolunda yoğunluk oluşturdu. Özellikle Kırıkkale-Ankara istikametinde araçların saatte ortalama 70 kilometre hızla ilerlediği gözlemlenirken, zaman zaman trafik kazaları meydana geldi. Olası kazaların önüne geçmek ve trafik akışını düzenlemek amacıyla polis ve jandarma ekipleri, güzergah üzerindeki bazı kavşakları dönüşe kapattı.
Yetkililer, trafik akışının akşam saatlerinde daha da artacağını belirterek sürücülere dikkatli olmaları ve trafik kurallarına uymaları konusunda uyarılarda bulundu. Özellikle uzun yolculuklarda belirli aralıklarla mola verilmesi ve hız sınırlarına riayet edilmesi gerektiğine vurgu yapıldı. Yoğunluğun bayram süresince devam etmesi beklenirken, yetkililer olası aksaklıklara karşı gerekli tedbirleri almaya devam ediyor.
KİRİKKALE İLÇELERİ
Tüm Kirikkale HaberleriKIRIKKALE HAVA DURUMU
3 Nisan 2025 Perşembe17 º
17 º / 8 ºEN SON HABERLER
- 1 AK Parti Milletvekili Kaplan’dan Özgür Özel’e alışverişle yanıt!
- 2 CHP’nin çağrısı “Boykot” çağrısı, “Boykot” edildi! Özel’e, alışveriş yaparak cevap verdiler
- 3 ASKON Kırıkkale’den ‘Boykot’ tepkisi: “Bu tavır akıl tutulmasıdır”
- 4 Şarampole devrilen otomobil sürücüsü ve yolcu yaralandı
- 5 Eski Muhtar Kaya Bedir son yolculuğuna uğurlandı
- 6 Yer: 43 ilin geçiş noktası! Tatilcilerin dönüş çilesi başladı
- 7 MKE, Güney Amerika’nın En Büyük Savunma Fuarında Yerini Alıyor!
- 8 Sivil ekipler otobüste yolcu gibi kontrol yaptı
- 9 Kilit kavşakta bayramın ilk günü dikkat çeken trafik: Uzun kuyruklar oluştu
- 10 Emniyet Genel Müdürü Demirtaş’tan bayram trafiği için kritik uyarı