Delice’de bereketli sezon başladı! Başkan Uyan çiftçilerle sahaya indi

Delice’de yeni sezonun sebze fide dikimleri başladı. İlçenin verimli topraklarında ilk fideleri Delice Belediye Başkanı Av. Yılmaz Uyan ve çiftçi Salih Oğuz birlikte toprakla buluşturdu. Başkan Uyan, emektar çiftçilerin her zaman yanında olduklarını vurguladı.
Tarlada fide dikimi sırasında konuşan Başkan Uyan, son günlerde yaşanan ani don olaylarına dikkat çekerek çiftçilere uyarılarda bulundu. "İklim şartlarına karşı dikkatli olalım. Ürünlerimizi korumak için tedbirli davranmalıyız" diyen Uyan, emek veren tüm çiftçilere kolaylık ve bol kazanç temennisinde bulundu.
Başkan Yılmaz Uyan, fide dikiminin ardından yaptığı açıklamada, "İlçemizde sebze fide dikimi başladı. Tüm emektar çiftçilerimize bol, bereketli ve kazançlı bir yıl diliyorum. Rabbim tüm çiftçilerimize kolaylık versin" ifadelerini kullandı.
KİRİKKALE İLÇELERİ
Tüm Kirikkale HaberleriKIRIKKALE HAVA DURUMU
11 Temmuz 2025 Cuma38 º
38 º / 20 ºEN SON HABERLER
- 1 Kırıkkale Emniyetinden çarpıcı uyarı! “Bir anlık ihmal bir ömürlük pişmanlık!”
- 2 Havaya Ateş Edenleri Drone Yakaladı: 9’u Kamu Görevlisi, 37 Kişi Hakkında İşlem
- 3 Otluk yangını garaja sıçradı! Otomobil alev alev yandı!
- 4 52 yıl hapis cezası bulunan hükümlü tuvalette gizlenirken yakalandı
- 5 FETÖ üyesi eski polis Keskin’de yakalandı
- 6 Delice’de otomobil TIR'a çarptı: 2 yaralı!
- 7 Kırıkkale'de iki otomobil çarpıştı: 4 yaralı
- 8 Kırıkkale’de uyuşturucu operasyonu! Bin 53 kök kenevir ve ruhsatsız tabanca ele geçirildi
- 9 3 Temmuz şehidi İsmet Altınışık dualarla anıldı
- 10 Kırıkkale'de keklikler "kene ve süne" avı için doğaya bırakıldı