Giriş Tarihi: 25.5.2022 17:04

Kırşehir’in yöresel lezzetleri tanıtıldı

21-27 Mayıs tarihleri arasında kutlanan "Türk Mutfağı Haftası" etkinlikleri kapsamında Kırşehir’in yöresel lezzetleri tanıtıldı.

21-27 Mayıs tarihleri arasında kutlanan "Türk Mutfağı Haftası" etkinlikleri kapsamında Kırşehir'de bulunan Ağalar Konağında düzenlenen etkinlikte şehrin yöresel lezzetleri sunuldu.

Programa Vali Yardımcıları Adnan Kayık ve İsmail Çetinkaya, Belediye Başkanı Selahattin Ekicioğlu, il protokolü, STK'lar ile vatandaşlar katıldı.

Kırşehir İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü koordinasyonunda düzenlenen organizasyonda 9 kurum ve kuruluş tarafından hazırlanan içinde coğrafi işaretli çirleme de bulunan 21 farklı lezzetin ikramı yapıldı.

Yerel Haberler kategorisinde bulunan hiçbir habere herhangi bir editoryal müdahalede bulunulmamıştır. Anadolu Ajansı, İhlas Haber Ajansı, Demirören Haber Ajansı tarafından hazırlanan tüm Kirsehir Haberleri, otomatik olarak servis edildiği şekilde bu sayfada yer almaktadır. Kirsehir Haberleri bölümünde yer alan haberlerin tamamının hukuki muhatabı haberi servis eden ajanslardır.

KIRSEHIR HAVA DURUMU

13 Haziran 2024 Perşembe

35 º

35 º / 18 º
Sıcak
X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.