Giriş Tarihi: 24.03.2025 16:58

Kocaeli'nin haftalık uyuşturucu bilançosu: 140 olayda 10 tutuklama

Kocaeli’nin haftalık uyuşturucu bilançosu: 140 olayda 10 tutuklama

Kocaeli İl Emniyet Müdürlüğü ve İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, il genelinde uyuşturucu madde ve kaçakçılıkla mücadele kapsamında yürüttükleri operasyonlarda önemli başarılar elde etti. Son bir haftada düzenlenen 140 operasyon, uygulama ve denetimde 183 kişi gözaltına alındı. Bu kişilerden 10’u tutuklandı.

Kocaeli Valiliği tarafından yapılan açıklamaya göre, 17-23 Mart 2025 tarihleri arasında güvenlik güçleri tarafından 140 operasyon gerçekleştirildi. Bu operasyonlarda 183 kişi gözaltına alınırken, 10'u tutuklandı. 173 şüpheli hakkında işlem yapılarak serbest bırakıldı.

ELE GEÇİRİLENLER

Kocaeli İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele ekipleri tarafından yürütülen çalışmalarda 1 kilo 455 gram Bonzai,400 gram Esrar, 57 gram Metamfetamin, 5 gram Skunk, 16 Sentetik ecza, 2 Ecstasy,1 hassas terazi ve suçtan elde edildiği değerlendirilen 6 bin 870 TL para ele geçirildi. Kocaeli İl Jandarma Komutanlığı Narkotik Suçlarla Mücadele ekiplerinin aynı tarihlerde yaptığı çalışmalarda ise 230 gram Bonzai, 61 gram Esrar, 2 kök Kenevir, 30 gram Skunk ve 3 gram Metamfetamin ele geçirildi.

Yerel Haberler kategorisinde bulunan hiçbir habere herhangi bir editoryal müdahalede bulunulmamıştır. Anadolu Ajansı, İhlas Haber Ajansı, Demirören Haber Ajansı tarafından hazırlanan tüm Kocaeli Haberleri, otomatik olarak servis edildiği şekilde bu sayfada yer almaktadır. Kocaeli Haberleri bölümünde yer alan haberlerin tamamının hukuki muhatabı haberi servis eden ajanslardır.

KOCAELI HAVA DURUMU

1 Nisan 2025 Salı

20 º

20 º / 11 º
Yer Yer Sağanak Yağışlı