Giriş Tarihi: 10.8.2012

Kuru fasulye tutkunlarına...

Anadolu yakasının tarih kokan semti Kısıklı'da yer alan Tarihi Kısıklı Fasulyecisi; kuru fasulye tutkunlarına, özel pişirme tekniğiyle farklı bir lezzet sunuyor. Erzurum'dan gelen fasulyeler, Trabzon yağıyla taş fırınlarda ve toprak kaplarda pişiriliyor. Mekanda kuru fasulyenin dışında sebzeli güveç ve turşu kavurması gibi özel yemekler de var. Bilgi için: (0216) 325 56 85
X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.