Pazartesi 01.04.2013

Anadolu'nun tüm tadları bir arada

Havalimanı ve feribot yolcularını Türkiye'nin her köşesinden yerel lezzetlerle buluşturan 'Tadında Anadolu Restoranları', yurdun birçok ilinden özgün lezzetleri misafirlerine sunuyor. Gaziantep'in 'Ayva Aşı'ndan, Elazığ'ın 'Harput Köftesi'ne; Ege'nin binbir çeşit otlarıyla hazırlanan salatalardan Hatay'ın 'Aşur'una kadar birçok lezzet bu restoranlarda.
X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.