Çarşamba 24.04.2013

Lezzet haftasında kuzu şenliği

Jash İstanbul'un geçen ay başlattığı, her aya özel 'Lezzet Haftası' geleneği; 'Fırında Sarma Kuzu Kokoreç Haftası' ile devam ediyor. Canım İstanbul şirketinin çatısı altında bulunan Jash İstanbul'un yaratıcısı Dayk Miricanyan; Nisan ayının, kuzu etinin en lezzetli zamanı olduğunu söylüyor. Jash İstanbul'da, 22-28 Nisan tarihleri arasında gerçekleşecek 'Fırında Sarma Kuzu Kokoreç Haftası'nda; patates, domates ve yeşilbiberle fırına verilen tadına doyulmaz kuzu sarmalar misafirlere sunulacak.
X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.