Salı 10.11.2015 00:00

TÜYAP Kitap Fuarına aşure lezzetiyle damga vurdu

34. TÜYAP Kitap Fuarı, dünyaca ünlü şef Ömür Akkor'un yaptığı mutfak şov ile lezzet dolu anlara sahne oldu. Kaynak Yayınları'ndan çıkan 'İlk Dönem İslam Sofrası' kitabının tanıtımını lezzet şölenine dönüştüren ünlü şef Ömür Akkor, İslam sofrasının en önemli örneklerinden olan aşure yapımı ile ziyaretçilerden büyük beğeni aldı.

Gourmand Cookbook Awards yarışmasında beş kitabı ödüle layık görülen şef Ömür Akkor, kitapseverler ve yemeğe ilgisi olanlar tarafından büyük bir ilgiliyle karşılandı. Akkor, bütün hayatını neredeyse yemek yemeden geçiren, 3 ay mutfağında ateş yanmamış, bazen sadece hurmayla, bazense su içerek karnını doyurmuş bir Peygamberin düsturundan yola çıkarak hazırladığı 'İlk Dönem İslam Sofrası' kitabının tanıtımından sonra mutfak şovunda hazırladığı aşuresi ile damaklarda unutulamayacak bir tat bıraktı.

34. İstanbul TÜYAP Kitap Fuarı, 15 Kasıma kadar ziyaret edilebilir.

X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.