Yeni yılı CVK Park Bosphorus'ta Selami Şahin ile karşılayın
Yeni yılı eşsiz bir müzik ve lezzet şöleni ile karşılamak isteyenler Selami Şahin'le CVK Park Bosphorus Hotel İstanbul’da buluşuyor
CVK Park Bosphorus Hotel İstanbul'un özenle hazırladığı yılbaşı gala programıyla konuklar, yeni yıla muhteşem bir başlangıç yapıyor. Işıltılı İstanbul Balo Salonu'nun görkemli atmosferinde gerçekleşecek Park Gala'da, dünden bugüne en sevilen şarkılarını seslendirecek olan müziğin dev ismi Selami Şahin hayranlarına muhteşem bir müzik ziyafeti sunacak
YILBAŞI GALA MENÜSÜNDE EXECUTİVE CHEF EYÜP ÇEVİK'TEN ÖZEL LEZZETLER
Yeni yılı karşılarken, eşsiz müzik ziyafetine Executive Chef Eyüp Çevik'in yılbaşı özel gala menüsü eşlik ediyor. Yer elması çorbası ve kaz ciğerli kıtır ekmeği tadarak geceye başlayan konuklara, başlangıç olarak keçi peynirli füme somon sarma, zeytinyağlı ve deniz yosunlu levrek balığı poşe, kılıç balığı lakerda ve dragon meyveli avokado ezmesinden oluşan deniz mahsülleri üçlemesi servis ediliyor. Ara sıcak olarak kestane soslu ördekli baklava böreği sunulurken, menünün yıldızı leblebi püresi, porçini mantarı, kuşkonmaz uçları ve kırmızı şarap sosu eşliğinde servis edilecek fırında pişirilmiş dana yanağı. Gecenin tatlı kapanışı ise tahin sosu ve cevizli dondurma ile servis edilen organik çikolata ve balkabağı mus ile gerçekleşiyor.
YENİ YIL BRUNCH'I EŞLİĞİNDE KONAKLAMA PAKETLERİ
CVK Park Bosphorus Hotel Istanbul, yeni yılın coşkusunu bir geceyle sınırlamayıp hafta sonu keyfiyle birleştirmek isteyenler için de özel konaklama paketleri sunuyor. Süitlerde konaklayan misafirlerin kişiye özel hizmet alacakları 'Butler Servisi' ile de, kendilerini şımartarak ayrıcalıklı bir haftasonu geçirebilecekleri konaklama deneyimi; lüks, konfor ve benzersiz Boğaz manzarasını bir araya getiriyor.
Yeni yılın ilk sabahını da Gümüşsuyu Restaurant'ta 'yeni yıl brunch'ı ile karşılayanlar için eşsiz lezzetler hazırlanıyor. Göz alıcı brunch büfesi füme balık çeşitlerinden soğuk et istasyonuna; zengin suşi çeşitlerinden, döner, pide, kuzu pirzola gibi sıcak ürünlere kadar bir çok farklı lezzeti barındıyor. Fırında pişirilmiş hindinin de istasyondan servis edildiği yeni brunch'ına; çilekli pannacotta, profiterol, kaymaklı kabak tatlısı ve dondurma çeşitleri gibi tatlılar da renk katıyor.
EN SON HABERLER
- 1 Çağdaş edebiyatın altın kalemi hayatını kaybetti
- 2 Dijital sanatın kalbi AKM’de atacak
- 3 ‘500 dansçımızla stadyumda gövde gösterisi yapacağız’
- 4 Kidman’a yaşam boyu başarı ödülü
- 5 ‘Sıra dışı ve sıkıcı olmayan bir film yaptık’
- 6 Yarım asırlık sanatın izleri sergide
- 7 Sözcük Eş Anlamlısı Nedir? Sözcük Kelimesinin Eş Anlamlısı ve Cümle İçinde Kullanımı
- 8 İstanbul Film Festivali’nde ödüller sahiplerini buldu
- 9 Tereddüt çizgisi Türkıye prömiyerini festivalde yaptı
- 10 CSO’dan dostluk, barış ve kardeşlik şarkıları