'20 dakika' ters köşeye yatırdı
Bu sessizlik '20 Dakika'nın birinci olmasına üzüntü duymanın sessizliği değildi elbette. İster birinci, ister 10'uncu; STAR TV'yi ben yönetmiyorum sonuçta.
HAFTAYA BELLİ OLUR
Önceki akşam, '20 Dakika'nın tutmayacağını iddia ettiğim tweet'lerim tutmadığı için sessizliğe gömülmüştüm. Ee tahmin bu; bazen tutuyor, bazen tutmuyor! '20 Dakika', birçok Twitter kullanıcısını da ters köşeye yatırdı.
Twitter'da dizinin iyi olmadığı, mantık hatalarının fazla olduğu yönünde eleştiriler çoktu. TV yöneticilerinin, diziyi çekenlerin bir bildikleri varmış demek ki!
Yoksa herkes TV yöneticisi olurdu.
İlk sınavı geçtikleri için Star TV yöneticilerini kutluyorum.
Bu arada TOTAL'de de üçüncü olan '20 Dakika'; en çok 'Öyle Bir Geçer Zaman ki'yi vurdu. Kanal D'nin dizisi hem Total'de, hem de AB'de ikinci oldu.
Gecenin gerçek galibi ise Total'in birincisi 'Benim İçin Üzülme' oldu. '20 Dakika' asıl sınavı ise önümüzdeki hafta verecek! Dizi; ilk bölüm olduğu için tanıtım desteğiyle mi çok izlendi, yoksa her şeyiyle doğru programlanmış bir diziyle mi karşı karşıyayız, ikinci ve üçüncü bölümlerde netleşir!
EN SON HABERLER
- 1 Sultan arşivini açtı! Türkan Şoray kızının doğum gününü nostaljik paylaşımlarla kutladı: "Varlığın en büyük gururum"
- 2 Obayana’nın büyük aşkı Dilek’ti! Akasya Durağı’nın yıldızı Pelin Sönmez’in son hali şaşırttı!
- 3 Yeşilçam’da herkesi güldürdü, kendi hikayesi yarım kaldı! Usta oyuncu Adem Taşay’ın hazin sonu...
- 4 Ünlü model Romee Strijd'den Victoria's Secret seçmelerine tepki! "Bir daha katılmam"
- 5 Sevgilisinin gözünden paylaştı: Buse Terim’in gün batımı eşliğindeki romantik pozuna beğeni yağdı!
- 6 Begüm Kütük'ten sürpriz karar! Şehir hayatını bırakıp doğaya sığındı
- 7 MS teşhisiyle yıllarını geçirdi! Ünlü oyuncu doktorunun açıklamasıyla neye uğradığını şaşırdı: Meğer hastalığı bambaşkaymış...
- 8 Seda Sayan’dan zayıflama iğnesi çıkışı! Ünlüleri topa tuttu: “Hadi oradan be!”
- 9 Kadir İnanır'ın ailesinden vasiyet çıkışı! Levent İnanır'ın ardından kuzeni de konuştu: "Bizim meselemiz mal, mülk değil"
- 10 Evlilik yolunda ihanet! Somer Sivrioğlu’nun nişanlısı Didem Belen’den olay sözler! "Tehdit ediliyorum"