Cuma 24.12.2016
Son Güncelleme: Cuma 23.12.2016

2017 aşk ve değişim yılı olacak

GÖKYÜZÜ, ÜNLÜLER HAKKINDA NE SÖYLÜYOR?
Yıldızlar, Koç burcu olan Okan Bayülgen'in, yeniden baba olacağını ve aile büyüklerinden kalan bir mirasla gündeme geleceğini işaret ediyor. Böylece yılın yeniden keşfedilen ismi Okan Bayülgen olacak. Boğa burcu olan Halit Ergenç, tutulmanın etkisiyle siyasi söylemlerle gündeme gelecek. Ergenç'in evliliğinin seyri değişebilir. Yılın en sıra dışı ünlüsü Halit Ergenç olacak.

SERENAY EVLENEBİLİR!
İkizler burcu Bülent Ersoy, ilişkileri ile çok konuşulacak. Gökyüzü, Ersoy'un bazı kişilerden keskin tepkiler alacağını işaret ediyor. Yılın en şikayetçi ismi Diva olabilir. Yengeç burcu olan Serenay Sarıkaya, bu yıl uluslararası arenada çok konuşulacak. Yılın en sade gelini Serenay olacak. Aslan burcu Sibel Can'ın özel hayatı gündeme bomba gibi düşebilir. Can'ın devam eden projeleri iptal olabilir. Ünlü yıldız, bu yıl herkesi şaşırtacak. Başak burcu Gülben Ergen, eski eşiyle ilgili konularla gündeme gelecek. Ekrana dönecek olan Ergen, bu yıl girdiği polemiklerle çok konuşulacak. Terazi burcu olan Tarkan, Jüpiter'in etkisiyle çocuk sahibi olurken, diğer yandan evliliğinde soğuk rüzgarlar esebilir. Bu yıl Tarkan, Avrupa'da ses getirecek işlere imza atabilir. Akrep burcu Kıvanç Tatlıtuğ, retro döneminde evlendiği gibi, 2017'nin ilk aylarında meydana gelecek retroda ayrılabilir. Tatlıtuğ, bu yıl ayrılığıyla çok konuşulabilir. Yay burcu Erkan Petekkaya'nın evliliğinde dengeler değişecek. Ünlü oyuncunun hayatına yeni biri girebilir. Aynı zamanda Petekkaya, yılın en dikkat çekici projelerinde yer alacak. Oğlak burcu Hande Yener, yapacağı evlilikle çok konuşulacak. Öte yandan oğlu Çağın'la ilgili konularla da gündeme gelebilir. Yener, sert eleştirilere maruz kalacak gibi görünüyor. Kova burcu Serdar Ortaç, hukuki sorunlar yaşayabilir. Eşi Chloe ise, skandal haberlerle gündemi meşgul edebilir. Yılın en kararsızı Ortaç olacak. Balık burcu Beren Saat, hamileliğiyle gündeme gelecek. Yapacağı anlaşmalar ve kazanacağı paralarla çok konuşulacak.

Evlilik için doğru kişi
KOÇ

Bu yıl, aşkla ilgili kalbinize sorduğunuz soruların cevaplarının hepsini alacaksınız. 2017 yılındaki gökyüzü hareketleri; boşlukta kalan, yaşanmamış ne varsa tamamlanacağını gösteriyor. Bu yıl, kalbinizden kırık dökük hatıraları sileceksiniz. İlişkisi olan bir Koç burcuysanız, 4 Mart'ta burcunuzda gerçekleşecek olan Venüs retrosu, 15 Nisan'a kadar ilişkinizle ilgili eksiklikleri görmenizi sağlayacak. Özellikle 22 Eylül–23 Ekim tarihleri arasında ilişkinizi şekillendirmek isteyebilirsiniz. Eğer evlenmek ve düzen kurmak gibi bir fikriniz varsa, gökyüzü size doğru kişiyi gösterecek.
Aşk sizi değiştirecek
BOĞA

Bu yıl yanlış insanlara harcayacak zamanınız yok sevgili Boğalar. Mantığınız, duygularınıza baskı yapacak ve ilişkilerinizde daha sağlıklı kararlar alacaksınız. 2017; özel hayatınızla ilgili beklentilerinizi gözden geçirme ve bir ilişkinin size neler kazandıracağını değerlendirme zamanı olacak. Bu yıl, yüreğinize güzel bir şarkı fısıldanacak. Önce kendinizi, sonra sevginizi keşfedeceksiniz. Kendinizi tanıyamayacağınız, yaptıklarınıza ve değişiminize hayret edeceğiniz bir aşk yaşayabilirsiniz.

Sürpriz karşılaşmalar
İKİZLER

Yılın ilk günlerinden itibaren, ikili ilişkilerin ön planda olduğu bir döneme gireceksiniz. Yaşadığınız ilişkiye hareket katmak için bu yıl sık sık seyahat edebilirsiniz. 2017; ilgilendiğiniz her alanda kendinizi ön plana çıkarabilmeniz için size fırsat sunacak. Ani karşılaşmalar, yüreğinizde dev yangınlara sebep olabilir. Nisan ayında, ilişkilerle ve önceliklerinizle ilgili kafanızın karışık olduğu günler geçirebilirsiniz. 27 Temmuz'da, yaşamınızı yönlendiren Güneş ile Mars kavuşum yapacak. İlişkisi olan bir İkizler burcuysanız, bu kavuşumla kalbiniz yalnızca sevdiğiniz için atacak.

Şans sizden yana
YENGEÇ

İlişkilerinizde, size heyecan vermeyen ve kendinizi iyi hissettirmeyen her şeye sırt çevireceğiniz bir yıl geçireceksiniz. 'Sevgimi de, aşkımı da değerini bilenle yaşarım' cümlesi, bu yıl aşk hayatınızın mottosu olabilir sevgili Yengeçler. Gökyüzü, özel hayatınızda 'Gidene kal' demeye niyetinizin olmadığını işaret ediyor. Yılın ilk dolunayı burcunuzda gerçekleşecek. Yollar, sizi hayalini kurduğunuz kişiyle buluşturabilir. Bu da kalbinizi kime açacağınıza karar vermenizi sağlayacak. 2017 yılında duygusal yanınız daha çok ortaya çıkaracak. Aile içinde ilişkilerinizin geliştiğini, bu konuda şansın sizden yana olduğunu göreceksiniz.

Ayağınızı yerden kesecek
ASLAN

Yaşamdan umudunuzu hiç kaybetmediğiniz için mükafatınızı alacağınız bir yıla hazır olun. Aşkta her zaman cesurdunuz, bu yıl ise ilişkilerinizde en cesur adımları atmaya hazırlanıyorsunuz. Yeni yıla yorulduğunuz ve yanıldığınız tüm duygularınızdan arınarak giriyorsunuz. 2017'ye görkemli bir şekilde başlayacaksınız. 28 Ocak'ta gerçekleşecek olan yeniay, gönül meseleleriyle ilgili yarım kalan duyguların tamamlanacağını gösteriyor. Eğer yalnız bir Aslan burcuysanız, aşkta ayaklarınızı yerden kesecek tekliflere hazır olun ve hayatın getirdiklerine ayak uydurmaya çalışın. Bu yıl güzel şeyleri, hiç beklemediğiniz anlarda çok ani bir şekilde yaşayacaksınız.

Tabularınız yıkılıyor
BAŞAK

Detaycı yanınız sayesinde, bu yıl ilişkilerde aydınlanma dönemine gireceksiniz. Daha çok kendinize dönecek ve iç dünyanızı anlamaya çalışacaksınız. Yaşanacak gelişmeler, ilişkilerde kendinizi ifade etmeniz için yeni yollar sunacak. Bir yandan da sezgilerinizi kullanmanıza ve ilişkinizde doğru adımlar atmanıza yardımcı olacak. Şubat ayında, aklınız ve kalbiniz kime 'Evet' diyorsa, onu sahiplenecek ve ona sıkı sıkıya bağlanacaksınız. Duygularınızı çoşkulu bir biçimde yaşadığınız bu dönemde, sevdiğiniz kişi de size aynı şekilde karşılık verecek. Mart ayında, burcunuzda etkili olacak Dolunay ile birlikte 'Yapmam' dediğiniz birçok şeyi yaptığınızı ve ilişkiler konusunda tabularınızın yıkıldığınızı göreceksiniz.

Yılın en şanslı burcu
TERAZİ

Bugüne kadar sırtınıza yüklediğiniz korku ve kaygıları silkinip atma zamanı! 2017 yılının en şanslı burcusunuz. Sevmeye kapılarınızı kapatırsanız çok pişman olabilirsiniz. Aşkla ilgili aldandığınız ne kadar konu varsa, bu yıl hepsini temize çekeceksiniz. Siz iç dünyanıza kulak verin yeter. Yeni yılın ilk ayında bazı karışıklıklarla uğraşmak zorunda kalabilirsiniz. Ancak nazik tavrınızla tüm sorunların üstesinden geleceksiniz. Yapmanız gerekenleri sıralarken, zamanın nasıl aktığını fark edemeyeceksiniz. İlişkilerinizde daha tutarlı olacağınız bir yıl yaşayacaksınız.

Güzellikleri yakalayın
AKREP

Bu yıl değişiminize herkes hayret edecek. 2017; sizin için tazelenme ve yenilenme anlamına gelecek. Şimdi koşup da yakalayamadığınız güzelliklere yaklaşıp 'Ben buradayım!' demenin tam zamanı. Hayattan dilediğiniz, hayal ettiğiniz ne varsa bu yıl tutup alacaksınız. Her şey sizin ellerinizde... Kişisel değişiminizle birlikte devrim niteliğinde bir başlangıç sizi bekliyor. İlişkisi olmayan bir Akrep burcuysanız, Şubat ayında bugüne kadar hissetmediğiniz ölçüde derin ve tutkulu duygular yaşamaya hazır olun! Ruhunuzun eşini bulacak, adeta bunca zaman onu beklediğinizi düşüneceksiniz. Eğer ilişkisi olan bir Akrep burcuysanız, ilişkinizle ilgili tüm sorunları çözerek gelecek için önemli bir adım atabilirsiniz. Mart ayında, duygularınızla ilgili tam anlamıyla bir aydınlanma yaşayacaksınız.

Bakış açınız değişecek
YAY

İlişkilerinizde iletişimin önemini anlayacağınız bir yıl sizi bekliyor. Aile bağlarınız, bu yıl tahmininizden daha da çok güçlenecek. Sevdiğiniz kişiyle yaşayacağınız sorunların üstesinden analitik zekanızla gelebileceksiniz. Aklınız, aniden gelişecek fikirlerle doluyor. Hayata bakış açınız tamamen değişecek. Şubat ayında sosyalleşme isteğiniz artacak. Yalnız bir Yay burcuysanız, bu dönemde enteresan kişilerle tanışabilirsiniz. Aynı zamanda geçmiş ilişkilerinizden biriyle ilgili çok şaşırtıcı şeyler öğreneceksiniz. Baharın kendini göstermesiyle birlikte, kendinize daha çok zaman ayırma fırsatı bulacaksınız.

Kırılgan bir dönem
OĞLAK

Yılın ilk günlerinde ilişkilerinizde beklentileriniz artacak. Bu dönemde kendinizi çok kırılgan hissedebilirsiniz. Kendinizle hesaplaşmanız devam ederken, ilişkilerinizi yoluna koyma şansını elde edeceksiniz. İlişkisi olan bir Oğlak burcuysanız, yaz başında sevdiğiniz kişiyle kısa bir seyahate çıkacaksınız ve bu tatil size çok iyi gelecek. Adeta ruhunuzun dinlendiğini hissedecek ve aşkınızı tazeleyeceksiniz. Eğer hayatınızın aşkını arıyorsanız, yılın ikinci yarısında aslında onun çok uzakta olmadığını göreceksiniz. Aşkta önceliklerinizi yeniden belirleyeceksiniz. Sevginizi en derinlerinizde hissedeceksiniz.

Yaratıcılığınız ön planda
KOVA

2017; bir önceki yılın öğrettikleriyle birlikte hayatınızda büyük bir sıçrama yaşamanıza zemin hazırlıyor. Gökyüzü, bu yıl size çok değerli kapılar aralayacak. Sevdiklerinize karşı daha hoşgörülü olduğunuzu fark edeceksiniz. Bu yıl aşkta yaratıcı yanınız ön plana çıkacak. Yaşadıklarınızın şiirselliğinde kaybolduğunuzu hissedebilirsiniz. Eğer yalnız bir Kova burcuysanız, yeni bir ilişkiye hazır olun. Heyecanlı, ne istediğini bilen ve tutku kokan bir sevgili adayı, en cazibeli haliyle aşk hanenize girecek. İlişkilerinizde mizah duygusunu daha çok yakalamak isteyeceksiniz. Bu yıl eğlenceli olmadıklarını düşündüğünüz kişileri, yanınıza yaklaştırmayı pek tercih etmeyeceksiniz.

Yeni bir sayfa açılacak
BALIK

İlişkilerinizde nihai kararlar alacağınız bir yıl yaşayacaksınız. Her ne kadar geçmişin izleri kalbinizi ağrıtsa da, bu yıl aşk hayatınızda yeni bir sayfa açma zamanının geldiğini düşünüyorsunuz. Şubat ayında duygularınız yüksek olacak ve kafanız da fazlasıyla karışacak. Eğer geçmiş bir ilişkinizle bağınızı tam olarak koparmadıysanız, Nisan ayının ikinci yarısında eski aşkınıza geri dönebilirsiniz. Yalnız bir Balık burcuysanız, mesafeli tavrınızı kaldıracak ve size kendinizi unutturacak bir aşk bulacaksınız. Hem de çok yakınınızda... Bu yıl faydalı olma arzunuz ön plana çıkacak ve sevdiklerinizi sevindirmek isteyeceksiniz.

X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.