Cumartesi 05.07.2015

Ağızda lezzet patlaması yaşatıyor

"Biz kaburga dolmasında kuzunun kaburga kısmını, butlarını da saç tavada kullanırız. Baska et kullanılmaz. Kuzu eti nazik ve yumusaktır. Yerken ayrı bir tat verir. Dana, Keçi yada Koyun etinde aynı tadı yakalayamazsınız. Koyun eti kokar, Keçi eti de Besyüz kiside Bir de olsa mide rahatsızlıgına neden olur. Bu nedenle Kuzu eti bizim olmazsa olmazımız. Kaburga dolması buharda pisen, ates yüzü görmeyen, dogal saglıklı ve insan saglıgı açısından fevkalade faydalı bir ürün. Ne ates yüzü görür, ne de kömür. Bu özel yemekte kuzunun kaburgalarıyla iç pilav birlikte yer alıyor. Iç pilavda badem ve reyhan ve bizim özel baharatlarımız kullanılıyor. Iç pilav önce yarım pisirilip sogutuluyor."

X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.