Eşim benden para koparmaya çalışıyor
İşadamı Yosi Özlevi, “Beni hem darp etti hem de en yakın arkadaşım İpek’le aldattı” diyerek soluğu mahkemede alan eşi Cansu Özlevi’nin iddialarına yanıt verdi: “Ne aldatma ne de darp var. Boşanma davamız 1.5 yıldır devam ediyor. Para koparmak için iftira atıyor. Kendisini aldattığımı iddia ettiği İpek ve sevgilisi ile teknemde hep beraberiz. Fotoğraflarımız var”


Kendisine iftira atıldığını öne süren Özlevi, "Gerçekleri benden duyun istedim" diyerek olayın iç yüzünü şu sözlerle anlattı: "Boşanma davamız 1.5 yıldır devam ediyor. İpek Esmer denen kadın, eşimin arkadaşıdır. Eşim bana iftira attı ve benden para koparmak için de bu yollara başvurdu.
Darp ettiğimi iddia ediyor, ortaya bir fotoğraf çıkarıyor. Darp yapıldığı iddia edilen tarihte ben Cansu'ya ulaşmaya çalıştım ama ulaşamadım. Ve size o tarihteki kendi fotoğrafımı atıyorum, ameliyat olmuştum, yüzümde bandajlar vardı, dışarı çıkacak durumda değildim. Aldatma ise söz konusu değil. İpek Esmer ve sevgilisi ile sürekli teknemde beraberiz, fotoğraflarımız var birlikte."
'5 AYDIR İPEK'LE YASAK AŞK YAŞIYOR'
ÜNLÜ modacı, eşinin kendisini en yakın arkadaşı İpek Esmer'le aldattığını öğrenince soluğu mahkemede aldı. İddialara göre işadamı ile Esmer, 5 aydır yasak aşk yaşıyordu. Ünlü modacı, hem bir partide hem de eşine ait teknede arkadaşı Esmer'i görünce büyük şok yaşadı. Mahkemenin yolunu tutan Özlevi, hem aldatıldığına dair belgeleri hem de darp raporlarını adliyeye teslim etti.
EN SON HABERLER
- 1 Bade İşçil’den yanıt gecikmedi: Yaşamın bir parçası oldum!
- 2 Ceyda Düvenci annesinin sağlık sorunlarıyla sarsıldı: Ölümden döndürdük!
- 3 2025 yılının ilk 3 ayında Türk sanat camiasının usta isimlerini kaybettik! Ferdi Tayfur, Filiz Akın, Osman Sınav…
- 4 Çocuktan Al Haberi’nin ‘Güneş Çocuğu’ Poyraz Fidan büyüdü! İşte son hali!
- 5 Tolga Karel'den Özgür Özel'in boykot provokasyonuna sert tepki! "Erdoğan, peygamber sabrı gösteriyor"
- 6 Demet Akalın'ın annesi kaza geçirmişti! Son durumunu paylaştı: "Bugün..."
- 7 Alişan ve kızı Eliz’in piyano keyfi! O anlar sosyal medyada beğeni yağmuruna tutuldu
- 8 Nuri Alço'dan yıllar sonra gelen şaşırtan Cüneyt Arkın itirafı! "Tokat atarken..."
- 9 Minik Ediz artık büyüdü! Şarkıcı Özgün'den oğluna duygusal doğum günü mesajı: Nasıl geçti güzelim yıllarım...
- 10 Kuruluş Osman'da Bala Hatun sır perdesini aralıyor