Çarşamba 02.06.2016

Anadolu yemeklerini bir kitapta topladı

Türk ve Osmanlı mutfak kültürüne yönelik çalışmalarıyla tanınan ödüllü şef Ömür Akkor, Anadolu'nun bin yıllık yemek kültürünü bir kitapta bir araya getirdi. 'Ömür Akkor ile Komili Lezzet Seyahatnamesi' isimli kitap için 15 yıldır Türkiye sınırlarında 250 bin kilometre yol kateden Akkor, kitabını Evliya Çelebi anısına hazırladığını söyledi. Yedi bölgeden yöresel yemek tariflerinin yer aldığı kitapla ilgili konuşan ünlü şef, "Yemek adabını da Anadolu'dan öğrendim, bir bardak çayla mutlu olmayı da... Anadolu bitmez bir yol, büyük bir kültür" dedi.
X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.