Cuma 15.10.2016

Anadolu’nun lezzetleri bu aşurede

Bereketin sembolü aşure; Bolulu Hasan Usta'nın 35 yıllık deneyimiyle eşsiz bir tada dönüşüyor. Aşureler; Antep'ten buğday, Uşak'tan şeker, Isparta'dan gülsuyu, Malatya'dan kayısı ve Mersin'den kuşüzümü getirilerek, Bolulu Hasan Usta'nın özel tarifiyle pişiriliyor. Ardından iştah açıcı aşureler, Nazilli'den getirilen cevizlerle süsleniyor. Aşurede kuru üzüm, kuru incir, portakal kabuğu, tarçın ve susam da kullanılıyor. Bolulu Hasan Usta şubelerinde; porsiyonluk ve aile boyu aşure paketleri sunuluyor.
X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.