Cumartesi 13.05.2018
Son Güncelleme: Pazar 13.05.2018

Anneler Günü’ne özel pasta atölyesi

Chef's Table Mutfak Akademisi'nde geçtiğimiz günlerde Kenton'un evsahipliğinde Anneler Günü'ne özel bir pasta atölyesi düzenlendi. Katılımcılar, şef Tijen Aktay ile birlikte anneleri için pastalar hazırladı. Şef Tijen Aktay'ın pasta yapmanın püf noktalarını anlattığı atölyede; şeker hamurları, grazüller, çikolata harfleri ve meyve küpleriyle ortaya lezzetli pastalar çıktı. Etkinlikte konuşan Kenton Pazarlama Müdürü Esin Setol, "Mutfak, kadınların yaratıcılığını konuşturduğu yerdir. Hanımların hayal gücüne inanıyoruz" dedi.
Şef Tijen Aktay'dan pasta yapımının püf noktaları:
Pandispanyayı hazırlarken oda ısısında yumurta kullanın ve en az 4 dakika mikserle çırpın.
Pandispanyanın parçalanmadan kesilebilmesi için bir gün önceden pişirerek dinlendirin.
Pasta kremasını lezzetlendirmek için sütün yanı sıra labne peyniri ya da meyve püresi ekleyebilirsiniz.

X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.