Anthony Hopkins: Kızımla birbirimizi sevmek zorunda değiliz
Oscar ödüllü oyuncu Anthony Hopkins’in verdiği bir röportajda kızıyla ilgili hiçbir bilgiye sahip olmadığı ortaya çıktı. Hopkins, 1996 yılında ilk eşi Petronella Barker ile evliliğinden olan kızı Abigail Harrison’ı sevmek zorunda olmadığını söyledi
'Kuzuların Sessizliği' filmiyle dünya çapında tanınan ünlü oyuncu Anthony Hopkins, kızıyla olan kötü ilişkisiyle ilgili The Times Gazetesi'ne konuştu. 80 yaşındaki ünlü aktör, kızı Abigail Harrison'la uzun süredir görüşmediğini hatta kızının çocuğu olup olmadığını bile bilmediğini itiraf etti. Hopkins, sözlerini "Hiçbir anım yok. Umarım iyidir ve hepsi bu. Ailenizi sevmek zorunda değilsiniz. Çocuklar babalarını sevmek zorunda değil. Birbirimizi sevmek zorunda değiliz" diyerek tamamladı. Şarkıcı-söz yazarı ve oyuncu koçu olan Abigail ise, kendi uğraşlarıyla bir kariyer edinmek istediği için 19 yaşında soyadını değiştirmişti. Hopkins'in kızına yakın bir kaynak, 20 yıldır babasıyla görüşmeyen Harrison'la ilgili "O hâlâ olan her şey için çok kırgın. Babasıyla olan ilişkisi onun hayatında büyük bir darbe oldu" dedi.
EN SON HABERLER
- 1 Tanyeli'ye hasreti her geçen gün büyüyor! Eşi İlker Sünneli'nin acısı dinmiyor: "Çok özledim"
- 2 Atakan Özyurt'un mutluluğu ikiye katlandı! İkinci kez baba olan fenomenden ilk aile karesi geldi
- 3 Bülent Şakrak aşkını haykırdı! Sevgilisi Duygu Arabacıoğlu'nun yeni yaşını o sözlerle kutladı: "Çok yaşa kıvırcığım"
- 4 Kıskançlık cinayetinin kurbanı olmuştu! Yeşilçam'ın esmer güzeli Feri Cansel'in hayat hikayesi yürek yaktı...
- 5 Çocuğunu kaybetti ama kutlama yaptı! Halle Berry'nin mahkeme çıkışı görüntüleri şoke etti!
- 6 Ünlü oyuncudan takipçilerine acil çağrı! "Sakın İnanmayın!" diyerek açıkladı
- 7 "Doğduğun günden beri güneş gibisin..." Emre Altuğ'dan oğluna ağlatan doğum günü mesajı!
- 8 Kırgın Çiçekler'in Songül'ü 34 yaşında! Gökçe Akyıldız yeni yaşına böyle girdi
- 9 Milli yıldız Gizem Örge'den milyonları gözyaşlarına boğan "anne-baba" itirafı! "Beni tek eliyle büyüttü"
- 10 Hande Erçel kendini yeğeni Mavi'nin ellerine teslim etti! Kalplerinizi yumuşacık yapacak o anlar...