Cuma 04.06.2016

Balık keyfine ara vermeyin

Havaların ısınması ve av yasağının başlamasıyla birlikte pek çok deniz balığını yemek için Eylül ayına kadar beklemek gerekiyor. Ancak, taze deniz balığı tutkunlarının imdadına erkenci sardalya ve uskumru yetişti. Normal şartlarda Temmuz ve Ağustos aylarında çok lezzetli olan sardalya, şimdiden balık tezgahlarında ve Sur Balık mönülerindeki yerini aldı. Sardalya, Sur Balık'ta farklı pişirme teknikleri ve sunumlarla servis ediliyor. Sardalya; asma yaprağında ızgara, kağıtta, buğulama ve ızgara olarak pişiriliyor.
X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.