Giriş Tarihi: 18.8.2019

Benzersiz bir lezzet deneyimi

THE Bodrum Edition'ın Perulu şefi Diego Munoz, önceki gün St. Regis Bali'nin ödüllü şefi Agung Gede ile keyifli bir akşam yemeği için bir araya geldi. Otel misafirleri ve dışarıdan misafirlere açık olan bu etkinlikte katılımcılar, The Bodrum Edition'ın restoranları Brava'yı deneyimledi. Munoz ve Gede, ıstakoz dumpling, ceviche nigiri, Bali yorumuyla patlıcan tartar ve Hindistan cevizli panna cotta gibi 10 farklı lezzetten oluşan özel bir menü hazırladı. Bu yoğun ilgi gören deneyimde malzemelerin hepsi yerel pazarlardan alındı.
X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.