‘Bir Zamanlar Çukurova’ sezona 6 ödülle başladı!
Yapımını TIMS&B Productions’ın, yapımcılığını ise Timur Savcı ve Burak Sağyaşar’ın gerçekleştirdiği ‘Bir Zamanlar Çukurova’, üçüncü sezonuna 1. Mersin Altın Çilek Ödülleri’nde kazandığı altı ödülle başladı.
Mersin Altın Çilek Ödülleri'ne 'Bir Zamanlar Çukurova' oyuncuları ve ekibi damga vurdu. Organizasyona BZÇ ekibinden yönetmen Murat Saraçoğlu'nun yanı sıra oyuncular Murat Ünalmış, Selin Yeninci ve Aras Şenol katıldı.
Törende; Yılın Erkek Oyuncusu (Murat Ünalmış), Yılın Yardımcı Erkek Oyuncusu (Bülent Polat), Yılın Yardımcı Kadın Oyuncusu (Selin Yeninci), Yılın Çıkış Yapan Oyuncusu (Aras Şenol), Yılın Yönetmeni (Murat Saraçoğlu) ve Yılın Dizisi ödülleri olmak üzere toplam 6 ödül alan 'Bir Zamanlar Çukurova', bu akşam (17 Eylül Perşembe) başlayacak yeni sezon öncesinde adeta gövde gösterisi yaptı.
Üçüncü sezonuna ödül coşkusu ile giren 'Bir Zamanlar Çukurova' ilk iki sezonunda ise toplam 24 ödül kazanmıştı.
EN SON HABERLER
- 1 Kimi köy meydanında kimi de zeytinlikte! Ünlü isimlerin memleket halleri!
- 2 Altı Üstü İstanbul’da beklenen an geldi! Yeni bölümde yer yerinden oynayacak!
- 3 Rafet El Roman’dan olay proje: Hayatını ekranlara taşıyor! “Bilinmeyen her şeyi anlatacağım”
- 4 Serkan Kaya’nın heyecandan uykuları kaçtı! Aylardır yaşadığı telaşın nedeni ortaya çıktı...
- 5 Aynı okuldan çıktılar, hepsi ünlü oldu! Alişan’dan dikkat çeken itiraf!
- 6 Milyoner’de yeni dönem başlıyor! Büyük ödül 10 milyon TL oldu
- 7 Kim Milyoner Olmak İster’de 300 bin TL’lik o soru yarışmaya damga vurdu! Bakın yarışmacı ne cevap verdi
- 8 Seda Sayan’dan güzellik çıkışı! Estetik eleştirilerine verdiği yanıt olay oldu: "Lastik mi bu?"
- 9 Türk popuna damga vurmuştu! Füsun Önal yıllar sonra ortaya çıktı!
- 10 Erkan Petekkaya’dan Hülya Avşar’ın yürüyüşüne dikkat çeken yorum!