Giriş Tarihi: 12.11.2011

Brüksel lahanalı makarna

Makarnayı pişireceğiniz tencereye su ve tuz koyup kaynatın. Su kaynamaya başlayınca ikiye böldüğünüz Brüksel lahanalarını tencereye alın. 10 dakika haşlanınca üzerine makarnayı ekleyin. 12 dakika birlikte pişirin. Süzüp servis tabağına alın. Zeytinyağını bir tavaya alıp pul biberi 1-2 dakika çevirin ve makarnanın üzerine dökerek servis yapın.
MALZEMELER
1 paket makarna
1/2 kg. Brüksel lahanası
3 çorba kaşığı sızma zeytinyağı
2 çay kaşığı pul biber
Tuz
Sebzeli ekmek
Kabağı rendeleyip suyunu sıkın. Pırasa ve havucu rendeleyin. Kıyılmış maydanoz ile dereotu, yoğurt, un, yumurta, karbonat, kabartma tozu ve limon suyunu katın. Tuz, karabiber ve pul biberi ekleyip iyice yoğurun. Ekmek şekli verip tepsiye yerleştirin. Üzerine bıçakla çizik atıp yumurta sarısı sürün. Önceden ısıtılmış 200 derece fırında pişirin.
MALZEMELER
1'er adet kabak, pırasa ve havuç
1'er demet maydanoz ve dereotu
3'er çorba kaşığı yoğurt ve tereyağı
3.5 su bardağı un
1 adet yumurta
1 çay kaşığı karbonat
1 paket kabartma tozu
1/2 limonun suyu
Tuz
Karabiber
Pul biber

X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.