Bugün ne pişirsem?
Etleri çok küçük doğrayın. Tavaya koyup suyunu çekinceye kadar pişirin. Üzerine tereyağı ve rendelenmiş soğanı ekleyip beş dakika kavurun. Üzerine kıyılmış sivri biber, tuz ve karabiberi ekleyip beş dakika daha kavurun. Soğuyunca milföy hamurlarına paylaştırıp zarf şeklinde kapatın. Üzerine yumurta sarısı sürüp susam ve çörek otu serpin. 200 derecedeki fırında 35 dakika pişirin.
Bulgur çorbası
Tencereye tereyağını koyup eritin. Sonra üzerine rendelenmiş soğanı ekleyip üç dakika kavurun. Üzerine soğuk suyu koyup tarhanayı ilave edin. Sürekli karıştırarak kaynatın. Kaynayınca bulguru ilave edin ve 10 dakika daha pişirin. Ocaktan alıp baharatları ekleyin.
EN SON HABERLER
- 1 Yargı'nın savcı Ilgaz'ı Kaan Urgancıoğlu'nun kardeşi de çok ünlü! Meğer yakışıklı oyuncuymuş....
- 2 Eda Ece'den minik kızı Mina İpek ile yeni poz! "Minnoşumla günler böyle geçiyor"
- 3 İnci Taneleri'nin Azem'i Yılmaz Erdoğan'ın siz bir de gerçek kızı Berfin'i görün! Oyuncu olacak derken ters köşe yaptı!
- 4 Yargı'nın güzel yıldızı Pınar Deniz Cannes'da nefes kesti! Derin dekolteli büstiyeriyle tüm gözleri üzerine topladı...
- 5 Üçüncü kez ertelediler...Serkan Keskin ve Meriç Aral'ın düğün tarihleri belli oldu
- 6 Şevket Çoruh’tan güldüren ‘Serenay Sarıkaya’ esprisi
- 7 Türk Sineması'nın efsanesi Münir Özkul'un 93 yıllık ömrüne 4 evlilik sığdırmıştı! Hiç bilinmeyen oğlu ortaya çıktı!
- 8 Kuruluş Osman nefes kesen bölümüyle seyirciyi ekrana kilitledi! Osman Bey Mekece’yi fetheder!
- 9 Ünlü popçu meğer Bergüzar Korel'in akrabasıymış...İlk kez öğrenenler şoke oldu
- 10 Hababam Sınıfı Güle Güle'nin Gamze'si Yaprak Özdemiroğlu 60'lık taş bebek! Yılların eskitemediği güzellik...