Bugün ne pişirsem?
Un, tuz ve suyla yumuşak bir hamur hazırlayıp 15 dakika dinlendirin. Daha sonra iki adet bezeye ayırıp her bir bezeyi açın. Rendelenmiş soğanı sıvı yağda soteleyip kıymayı ekleyin. Kavurduğunuz kıyma ılınınca kıyılmış maydanoz ve peyniri ilave edip karıştırın. Açtığınız bir yufkayı tepsiye yayıp üzerine erimiş tereyağı sürün ve kıymalı harcı yayın. Daha sonra diğer yufkayı üzerine kapatın. 180 derecedeki fırında 35 dakika pişirin.
Pazılı yumurta
Rendelenmiş soğanı tereyağında iki dakika kadar kavurun. Üzerine doğranmış pazı yapraklarını ekleyip kavurmaya devam edin. Üzerine yumurtaları kırıp pişirin.
EN SON HABERLER
- 1 Eda Ece'den minik kızı Mina İpek ile yeni poz! "Minnoşumla günler böyle geçiyor"
- 2 İnci Taneleri'nin Azem'i Yılmaz Erdoğan'ın siz bir de gerçek kızı Berfin'i görün! Oyuncu olacak derken ters köşe yaptı!
- 3 Yargı'nın güzel yıldızı Pınar Deniz Cannes'da nefes kesti! Derin dekolteli büstiyeriyle tüm gözleri üzerine topladı...
- 4 Üçüncü kez ertelediler...Serkan Keskin ve Meriç Aral'ın düğün tarihleri belli oldu
- 5 Şevket Çoruh’tan güldüren ‘Serenay Sarıkaya’ esprisi
- 6 Türk Sineması'nın efsanesi Münir Özkul'un 93 yıllık ömrüne 4 evlilik sığdırmıştı! Hiç bilinmeyen oğlu ortaya çıktı!
- 7 Kuruluş Osman nefes kesen bölümüyle seyirciyi ekrana kilitledi! Osman Bey Mekece’yi fetheder!
- 8 Ünlü popçu meğer Bergüzar Korel'in akrabasıymış...İlk kez öğrenenler şoke oldu
- 9 Hababam Sınıfı Güle Güle'nin Gamze'si Yaprak Özdemiroğlu 60'lık taş bebek! Yılların eskitemediği güzellik...
- 10 Oya Aydoğan'ın ölüm yıl dönümünde oğlu Gurur Aydoğan’dan yürekleri sızlatan paylaşım! 'Güzel annem sensiz 8 yıl'