Bugün ne pişirsem?
Tavuk göğsünü iri, küp şeklinde doğrayıp tencereye alın. Tereyağını ilave edip tavuğun rengi dönene kadar soteleyin. Kaju fıstığını ve kıyılmış domates veya kurutulmuş domatesi katıp, iki dakika daha sotelemeye devam edin. Yıkanmış ve süzülmüş pirinci katıp birkaç kez çevirdikten sonra su ile tuzunu ekleyin. Önce harlı, sonra kısık ateşte suyunu çekene kadar pişirin. 15 dakika kadar demlendirip servis yapın.
Kakaolu top kek
Yumurta ve şekeri iki dakika çırpın. Üzerine süt ve sıvı yağı ekleyip çırpmaya devam edin. Kuru malzemeleri de ekleyip karıştırın. Harcı, yağlanmış ve unlanmış küçük top kek kalıplarına dökün. 190 derecedeki fırında pişirin.
EN SON HABERLER
- 1 Bir döneme damga vurmuştu! Hepimiz onu Asena olarak tanıyoruz ama…
- 2 Körpecik Hülya su gibi! Seren Serengil gençlik karesini paylaştığı Hülya Avşar'a övgüler yağdırdı! "Kimseyi gormedim ben senden daha güzel"
- 3 Ünlü şarkıcı Kibariye'nin kızı Birgül’ü bakalım şimdi tanıyabilecek misiniz? “Resmen estetik mucizesi”
- 4 Kolpaçino'nun galerici Şahin'i Serkan Şengül iğne ipliğe döndü tam 65 kilo verdi! Görenler asla tanıyamadı!
- 5 Neslihan Yargıcı'dan şarkıcı Nilüfer'e sert eleştiri geldi! “O itibara yazık”
- 6 Aldatmak'ta Güzide yeni bir çıkmaza giriyor
- 7 Ünlülerin merak edilen özellikleri burçlarında saklı... Bakın hangi ünlü, hangi burç?
- 8 İnci Taneleri'nin Azem Yücedağ'ı Yılmaz Erdoğan'ın güzel oyuncudan olan oğlu Rodin'e bakın! Tıpkı babasının kopyası!
- 9 Mekece’yi kuşatan Osman Bey’in şimdiki hamlesi ne olacak? Kuruluş Osman seyirciyi ekrana kilitledi!
- 10 “Ufak tefek dokunuşlar var” diyen Gökçe Bahadır’ın estetiksiz hali hayal kırıklığı yarattı! Tam bir estetik harikası çıktı!