Giriş Tarihi: 17.2.2014

Bugün ne pişirsem?

Sebzeli somon
400 gr. somon
2 adet kabak
2 adet kırmızı dolmalık biber
2 adet patates
2 adet domates
3 diş sarımsak
1/2 çay bardağı zeytinyağı
1/2 adet limonun suyu
Dolmalık kırmızı biber ve kabakları iyice yıkayıp ince ince dilimleyin. Bu arada patateslerin kabuklarını soyup aynı incelikte doğrayın. Domatesleri de halka halka doğrayın. Sarımsakları soyup kıyın. Tüm sebzeleri kapaklı bir fırın kabının içine sırayla yerleştirin. Üzerine kıyılmış sarımsağı ekleyin. Bu sebzelerin üzerine limon suyu ve zeytinyağını döküp üzerine somon dilimlerini dizin ve kapağını kapatın. 200 derecedeki fırında üzeri kapalı olarak pişirin.
Kuru kayısı peltesi
1 su bardağı kuru kayısı
1 çay bardağı şeker
1 çorba kaşığı nişasta
1 paket vanilya
1 adet portakal suyu
1 çay bardağı süt
Akşamdan suya koyduğunuz kayısıları püre haline getirin. Üzerine portakal suyunu, sütü, şekeri ve nişastayı ekleyip karıştırın. Tencereyi ocağın üzerine alıp sürekli karıştırarak pişirin. Koyulaşan kayısı peltesini kaplara alıp üzerine vanilya serpip kuru kayısı dilimleriyle süsleyin.

X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.